Menu Sluiten

Aluminium Sandwich Panelen Met Logo

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over aluminium sandwich panelen met logo kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Aluminium Sandwich Panelen Met Logo

Promotie Materiaal | Signalisatie | Decoratie | Reclame | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aluminium sandwich panelen met logo

times home autobelettering lichtreclame reclameborden relifletters zuilen luifels diversen kleefwerk spandoeken banners brievenbussen werfpanelen digitale prints specials contact belettering contact lepelhoekstraat sintniklaas emailprotected contacteer ons reclamepanelen voor duurzame panelen die mooi ogen en steeds een strak uitzicht geven gebruiken wij meestal dibond sandwichpanelen. Belettering gebeurd via zelfklevende letters en logo s of digitaal geprinte folies die perfect op het paneel kunnen gekleefd worden. Om een platte plaat van of mm zoals dibond meestal is wat meer volume te geven frezen wij de plaat op de zijden in zodat wij een haakse kant aan de vlakke plaat kunnen plooien deze is meestal of cm aluminium sandwich panelen met logo informatie aanvragen Als basis maken wij dan een kader in aluminium die perfect passend is in de dibond cassette. Bij plaatsing wordt dan eerst de kader op de muur gemonteerd en daarna de plaat. Alle vijzen van de kader zitten achter de dibond cassette en zijn d.

over ons textieldruk flex amp flock borduren catalogus zeefdruk belettering autobelettering spandoeken reclameborden vlaggen winkelramen contact over ons textieldruk flex amp flock borduren catalogus zeefdruk belettering autobelettering spandoeken reclameborden vlaggen winkelramen contact over ons iceflame is een textieldrukkerij en reclameatelier dat een snelle propere en kwalitatieve service aanbiedt aan bedrijven zelfstandigen sportverenigingen scholen jeugdbewegingen particulieren op deze website trachten wij u een beknopt overzicht te geven van de mogelijkheden en producten die wij u kunnen aanbieden. Textieldruk bij ons kan je terecht voor het leveren en bedrukken van bedrijfs promotie vrijetijds werk en s.

Vragen over Aluminium sandwich panelen met logo

stand by indoor raambelettering muurprints displays stickers outdoor spandoeken buitenreclame wagenbelettering cases vraag offerte outdoor buitenreclame buitenreclame panelen amp signalisatie gaande van gevelpanelen zuilen haakse gevelbanners tot letterlogo s die we al dan niet kunnen verlichten. We leveren ook lichtbakken die zowel recto als recto verso verlicht kunnen worden. En dit alles geplaatst door onze ervaren crew. ook verzorgen we je panelen voor zowel voor binnen als buitengebruik. Van pvcschuimplaten over aluminium sandwichpanelen tot transparante opale plexi s meer over aluminium sandwich panelen met logo werfborden en immoborden zijn onze enige standaardproducten. Alles wordt op maat gemaakt. contacteer ons gerust voor allerlei soorten borden van gevelborden met uw logo tot verkeersborden en borden voor signalisatie langs de weg. we hebben een volledig gamma signalisatie om de weg te vinden in en rondom je bedrijf. En dit voor zowel binnen als buitenbewegwijzering aanduidingsborden wegwijzers parkingborden informatieconsoles verdieping.