Menu Sluiten

Aluminium Sandwich Panelen Met Onzichtbare Montage

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over aluminium sandwich panelen met onzichtbare montage kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Aluminium Sandwich Panelen Met Onzichtbare Montage

Reclame | Signalisatie | Promotie Materiaal | Decoratie | Design | 

Reclame Aluminium Sandwichpanelen Met Onzichtbare Montage

Onlangs heeft de reclamewereld een nieuw materiaal geintroduceerd: Aluminium Sandwichpanelen met onzichtbare montage. Dit materiaal biedt veel voordelen ten opzichte van klassieke reclamematerialen zoals hout, karton en papier. In dit artikel leest u meer over de voordelen, toepassingen en verschillende soorten sandwichpanelen.

Waarom Kiezen Voor Aluminium Sandwichpanelen Met Onzichtbare Montage?

Aluminium Sandwichpanelen met onzichtbare montage zijn sterk, duurzaam en licht in gewicht. Met het speciale systeem waarmee ze worden bevestigd, blijven de panelen vrijwel onzichtbaar. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden en corrosie, waardoor het ook na jaren nog net zo mooi is als toen het werd geïnstalleerd.

De aluminium panelen zijn daarnaast ook eenvoudig te onderhouden. Ze zijn gemakkelijk te reinigen met een sopje en water. Omdat het materiaal zo licht is, is het ook gemakkelijk om de panelen te verplaatsen. Een ander groot voordeel is dat de panelen recyclebaar zijn.

Toepassingen Van Aluminium Sandwichpanelen Met Onzichtbare Montage

Een van de meest voorkomende toepassingen van aluminium sandwichpanelen met onzichtbare montage is binnenborden van verschillende soorten bedrijven. De paneelstructuur maakt het mogelijk om op verschillende manieren reclame te maken. De bedrijven kunnen hun logo´s, teksten, productbeelden etc. op de panelen laten afdrukken om hun merk aan het publiek te presenteren. Ook kan men de panelen gebruiken voor informatieve doeleinden door het plaatsen van instructies, richtlijnen en informatie.

Soorten Aluminium Sandwichpanelen Met Onzichtbare Montage

Er zijn verschillende soorten sandwichpanelen verkrijgbaar, elk met eigen specificaties, zoals:

Aluminium Kunststof Sandwichpanelen

Deze panelen bestaan uit twee laag-verdeelde aluminium lagen en een kunststof tussenlaag die een waterdichte en luchtdichte barrière creëert. Hierdoor zijn deze panelen bestand tegen weersinvloeden, hoge temperaturen en corrosie.

Aluminium Glasvezel Sandwichpanelen

Deze sandwichpanelen bestaan uit twee aluminium lagen met daartussendoor een glasvezelmat. Deze mat heeft een hoge sterkte en hardheid waardoor ze goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Ook is deze panelen vaak geluidsisolatie bieden.

Naast de hierboven genoemde soorten zijn er ook sandwichpanelen verkrijgbaar met hout, steenwol of kurkbuffers.

Waar Kunt U Aluminium Sandwichpanelen Met Onzichtbare Montage Bestellen?

Als u op zoek bent naar aluminium sandwichpanelen met onzichtbare montage, dan kunt u terecht bij AMS Digital. Zij bieden verschillende soorten panelen aan, waaronder de aluminium sandwichpanelen met onzichtbare montage. Op de website vindt u informatie over de verschillende soorten panelen, zoals de afmetingen, functies en prijs. U kunt direct een bestelling plaatsen of contact opnemen met hun klantenservice om eventuele vragen te stellen.

Aluminium sandwichpanelen met onzichtbare montage kunnen een handige en duurzame oplossing bieden voor reclameboodschappen van bedrijven. Ze bieden verschillende voordelen, zoals een lange levensduur, waterbestendigheid en eenvoudig onderhoud. Daarnaast zijn ze ook duurzaam en milieuvriendelijk. Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw bedrijfsmerk te promoten, dan zijn de aluminium sandwichpanelen met onzichtbare montage een goede optie.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Aluminium sandwich panelen met onzichtbare montage

!–StopPubText–>.