Menu Sluiten

Aluminium Sandwich Panelen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over aluminium sandwich panelen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Aluminium Sandwich Panelen

Promotie Materiaal | Reclame | Signalisatie | Decoratie | Design | 

Reclame Aluminium Sandwich Panelen

Aluminium sandwich panelen zijn een populaire keuze voor reclame-uitingen. Ze hebben een veelzijdigheid die geschikt is voor verschillende soorten toepassingen. Een van de voordelen is dat ze licht van gewicht zijn, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. Bovendien hebben ze een hoge weerbaarheid tegen weersinvloeden. Ze zijn ook duurzaam, bestand tegen schimmels en rot, wat betekent dat ze jarenlang meegaan.

Wat zijn reclame aluminium sandwich panelen?

Reclame aluminium sandwich panelen zijn geperforeerde aluminium platen met een polyethyleen kern. Deze panelen worden vaak gebruikt voor het bouwen van reclameuitingen zoals borden, reclamebomen, reclame- en informatiezuilen en andere structuren die bedoeld zijn om de aandacht van het publiek te trekken.

De aluminium panelen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afmetingen en diktes. Ze kunnen worden gecombineerd met uitneembare stickers, schildersreclame, zandstraalgrafiek of bedrukte folies voor een professionele uitstraling.

Waarom stellen bedrijven reclame aluminium sandwich panelen voor?

Bedrijven stellen reclame aluminium sandwich panelen voor als goede optie voor reclame-uitingen omdat ze licht van gewicht zijn en eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd. Bovendien hebben deze panelen een hoge weerbaarheid tegen slechte weersomstandigheden en een lange levensduur. Ze kunnen op een manier worden ontworpen dat ze gemakkelijk uitwisselbaar zijn, wat bedrijven toestaat om hun reclameberichten te wijzigen wanneer nodig.

Hoe kan ik reclame aluminium sandwich panelen bestellen?

Reclame aluminium sandwich panelen kunnen gemakkelijk worden besteld bij AMS Digital. Zij bieden voordelige prijzen voor alle maten en diktes van aluminium sandwich panelen. U kunt afzonderlijke panelen bestellen of een hele set volgens uw specificaties. Bovendien bieden zij technische ondersteuning en installatiehulp. AMS Digital biedt ook betaalbare oplossingen voor reclame aluminium sandwich panelen.

Voordelen van reclame aluminium sandwich panelen

Reclame aluminium sandwich panelen zijn perfect voor reclame-uitingen omdat ze licht van gewicht, waterdicht en duurzaam zijn. Ze zijn eenvoudig te installeren en te wijzigen, waardoor uw bedrijf de flexibiliteit heeft om reclame-uitingen aan te passen aan nieuwe trends en het seizoen.

Duurzaam en resistent

Aluminium sandwich panelen staan bekend om hun hoge weerbaarheid tegen slechte weersomstandigheden. Ze zijn bestand tegen schimmels en rot, waardoor uw reclame-uitingen jarenlang intact blijven.

Licht van gewicht

Aluminium sandwich panelen zijn licht van gewicht, wat betekent dat ze gemakkelijk te monteren zijn. Daarnaast vereisen ze minder tijd en inspanning om te installeren dan veel andere opties voor reclame-uitingen.

Design Flexibiliteit

Aluminium sandwich panelen kunnen worden aangepast aan allerlei soorten reclame-uitingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en diktes. Bovendien is het mogelijk om panelen samen te voegen, waardoor uw bedrijf meer flexibiliteit heeft in het ontwerpen van een reclame-uiting.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een licht, duurzaam en waterdicht materiaal dat geschikt is voor reclame-uitingen, dan zijn reclame aluminium sandwich panelen de juiste keuze. Ze zijn licht van gewicht en eenvoudig te installeren, wat bedrijven toestaat om structuren snel te bouwen en te wijzigen. Bovendien hebben de aluminium panelen een lange levensduur en zijn ze bestand tegen schimmels en rot. Neem contact op met AMS Digital voor een vriendelijke prijs en technische ondersteuning.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Aluminium sandwich panelen

!–StopPubText–>.