Menu Sluiten

Frontlit Spandoek Plaatsen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over frontlit spandoek plaatsen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Frontlit Spandoek Plaatsen

Decoratie | Reclame | Design | Promotie Materiaal | Signalisatie | 

Reclame frontlit spandoeken, de perfecte manier om je merk te promoten

Met een reclame frontlit spandoek kun je er zeker van zijn dat je je merk of product onder de aandacht brengt van een breed publiek. Frontlit spandoeken worden vaak gebruikt in winkelcentra, langs wegen en op drukke plekken waar veel mensen komen. Maar hoe kun je zo´n spandoek precies plaatsen? In dit artikel bespreken we de voordelen van frontlit spandoeken en geven we je tips voor het correct plaatsen van deze reclamemiddelen.

Wat is een Frontlit Spandoek?

Een frontlit spandoek is een goedkope en effectieve manier om je merk of product te promoten. Een frontlit spandoek is gemaakt van lichtdoorlatend vinyl dat (gedrukt) met jouw merk en communicatieboodschap erop bedrukt staat. Het bedrukte vinyl laat het licht erdoorheen schijnen, waardoor de spandoek zowel ’s nachts als overdag goed zichtbaar is.

Waarom kiezen voor een Frontlit spandoek?

Er zijn veel soorten reclamespandoeken waaruit je kunt kiezen. Waarom zou je kiezen voor een reclame frontlit spandoek? Ten eerste zorgt de grote afmeting van het frontlit spandoek voor een groot bereik en een hoge zichtbaarheid. Daarnaast zijn deze spandoeken gemaakt van duurzame materialen, wat betekent dat ze vele jaren meegaan en je dus niet vaak hoeft te vervangen. Ook geven frontslit spandoeken je creativiteit extra ruimte door de mogelijkheid van full-colour drukwerk en dankzij de innovatieve bedrukkingstechnieken kun je zelfs 3D elementen toevoegen aan je reclame frontlit spandoek.

Hoe plaats je een Frontlit Spandoek?

Wanneer je een reclame frontlit spandoek gaat plaatsen heb je verschillende opties. Allereerst moet je goed weten waar je de spandoek wil ophangen. Heb je een muur, raam, hekwerk of een andere plaats voor ooghoogte waar je de spandoek wil ophangen? Als je weet waar je de spandoek wilt ophangen, kun je het spandoek plaatsen op verschillende manieren.

Muurmontage

Een frontlit spandoek plaatsen aan een muur is meestal de beste optie. De montage van het spandoek aan de muur kan gebeuren middels staaldraad waarmee je twee of meer punten aan de muur bevestigt. Vervolgens haal je het spandoek door het staaldraad en knoop je alle uiteinden samen. Ook is het mogelijk om een rail met haken aan de muur te monteren en het spandoek hiermee vast te maken.

Ophangsysteem

Als je het frontlit spandoek wilt ophangen aan een hekwerk, raam of iets dergelijks, dan is het verstandig om een ophangsysteem te kiezen. Er zijn ophangsystemen in verschillende maten en formaten verkrijgbaar waarmee je het spandoek op een stevige manier kunt bevestigen aan bijvoorbeeld een hekwerk.

Hulp inhuren

Het is verstandig om hulp in te huren van een professionele partij als je een reclame frontlit spandoek wilt plaatsen. Zo ben je zeker dat het spandoek op de juiste manier wordt geplaatst en dat het naadloos aansluit bij de locatie waar je het spandoek wilt ophangen. Bij AMS Digital zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van frontlit spandoeken. We beschikken over deskundige medewerkers die je van advies kunnen voorzien en helpen bij het plaatsen van je spandoek.

Professioneel spandoek plaatsen met AMS Digital

AMS Digital is dé specialist in de verhuur van spandoeken of roll-ups en het plaatsen hiervan. Wij beschikken over alle benodigde materiaal en technische kennis om een frontlit spandoek op de juiste manier te plaatsen en te bevestigen. Onze diensten zijn scherp geprijsd en betrouwbaar. Zo kun je er op vertrouwen dat je spandoek op de juiste manier en vakkundig wordt geplaatst. Wil je meer weten over onze spandoek oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen.

Frontlit spandoeken zijn een goedkoop en effectief middel om je merk of product te promoten. Je kunt deze spandoeken op verschillende manieren plaatsen; als je hierbij hulp nodig hebt, kun je deze inhuren bij de ervaren professionals van AMS Digital. Zij bieden scherp geprijsde en betrouwbare diensten om je spandoek netjes te plaatsen. Met hun expertise kun je er zeker van zijn dat je reclame frontlit spandoek een succes wordt en je merk op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Frontlit spandoek plaatsen

!–StopPubText–>.