Menu Sluiten

Mogelijkheden Voertuigreclame

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over mogelijkheden voertuigreclame kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Mogelijkheden Voertuigreclame

Design | Promotie Materiaal | Decoratie | Signalisatie | Reclame | 

Reclame Mogelijkheden Voertuigreclame

Reclame maken met een voertuig is een effectieve manier om mensen op te merken. Het blijft lange tijd prominent op straat en heeft vaak een hoge zichtbaarheid. Voertuigreclame kan van enorme winkelvoorraden bedrukte auto’s tot kleine fleet stands van alleen de naam van uw bedrijf bevatten. In dit artikel zullen we kijken naar een aantal mogelijkheden voor reclame met voertuigen die u kunt gebruiken voor de promotie van uw bedrijf.

Wat is Voertuigreclame

Voertuigreclame is het gebruik van een voertuig, meestal een auto, bus of vrachtwagen, om reclameboodschappen te promoten. Het voertuig kan geheel of gedeeltelijk worden bedrukt met een logo, tekst of afbeeldingen die de marketingboodschap dragen. Voertuigreclame is een van de duurste vormen van reclame omdat het voertuig wordt veranderd en een permanent deel van het reclameprogramma wordt.

Voordelen van Voertuigreclame

Voertuigreclame heeft verschillende voordelen. De mate waarin een voertuig in de reclame wordt gebruikt, is volledig aanpasbaar. U kunt een volledige reclamecampagne beginnen door alleen de naam van uw bedrijf te bedrukken, of u kunt volledige voertuigen bedrukken met afbeeldingen en logo´s. Voertuigreclame is ook een ideale manier om uw bedrijf op verschillende plaatsen, in verschillende landen te promoten. Bovendien is de kans groot dat potentiële klanten het voertuig meerdere malen per dag zien.

Populaire Opties Voertuigreclame

Een van de populairste opties die u kunt gebruiken voor voertuigreclame zijn wrappen. Wraps worden toegepast door het voertuig geheel of gedeeltelijk te bedrukken met eenvinylafdruk. Wraps kunnen bedrukt worden met heel veel details, een logo, tekst en beelden. Wraps zijn ook zeer duurzaam, ze kunnen jaren meegaan.

Fleets maken ook gebruik van vinyl wraps. Fleet bedrijven drukken enkel de naam van het bedrijf of logo op een auto. Een fleet bestaat meestal uit meerdere wagens waardoor ze zeer prominent zijn als er veel auto’s voor je pand staan.

Bedrijfslogo’s gedrukt op auto’s zijn ook een populaire manier om reclame te maken. Het logo wordt meestal samen met informatie over telefoonnummers, locaties en andere contactgegevens gedrukt. Dit is een goedkope manier om een bedrijf op meerdere voertuigen te promoten.

Voertuigreclame voor elk budget

Afhankelijk van het bedrag dat u uitgeeft, kunt u eenvoudige of complexere voertuigreclame krijgen. Kortom, er is altijd een optie voor bedrijven met ieder budget. Van simpele bedrijfslogo´s op voertuigen tot hele voertuigwraps, de keuze is aan u.

Als u de kosten wilt verlagen, kunt u kleine fleets maken en gebruik maken van stickerlogo’s om voertuigen te promoten. Als u een groter budget heeft, kunt u volledige fleet vertoningen met gedrukte wraps uitvoeren.

Conclusie

Reclame maken met een voertuig is een effectieve manier om bekendheid te genereren voor een bedrijf. Er zijn veel verschillende opties als het gaat om voertuigreclame, variërend van eenvoudige fleet stands tot gedrukte voertuigwraps. Er is dus altijd een optie voor een elk budget. Als u op zoek bent naar manieren om uw bedrijf te promoten met voertuigreclame, kunt u contact opnemen met AMS Digital.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Mogelijkheden voertuigreclame

!–StopPubText–>.