Menu Sluiten

Monomeer Vinyl

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over monomeer vinyl kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Monomeer Vinyl

Reclame | Signalisatie | Promotie Materiaal | Decoratie | Design | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Monomeer vinyl

javascript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor de beste gebruikerservaring zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Toggle nav assortiment nieuws info over maegis support verzending events maegipedia team contact zoek zoek zoek winkelwagen mijn account home snijfolies wrapfolie printmedia transfermaterialen machines presentatiesystemen tools koopjeshoek nieuws info info over maegis support verzending events maegipedia team contact klantenservice heb je een vraag neem gerust contact met ons op contactformulier ma do . .u vr . .u home maegipedia maegipedia folie snijfolie zoals onze metamark m worden gemaakt van pvc polyvinylchloride. Heel zelden wordt het gemaakt van pet polyester zoals onze window films en pp polypropyleen monomeer vinyl raming aanvragen Pcv wordt veruit het meest ingezet. Op de achterkant.

wat is pvc in ontdekte fritz klatte de basisprincipes voor de industrieumlle productie van pvc die in vijf stappen kunnen samengevat worden zout levert na elektrolyse onder meer chloor op. Na raffinage van aardolie en het kraken van nafta ontstaat ethyleen door chemische synthese van bovenstaande elementen verkrijgen we het quotmonomeerquot vinylchloride in gasvorm na polymerisatie van het monomeer bekomen we het polymeer polyvinylchloride of pvc een inert poeder. Het pvchars wordt gemengd gecompoundeerd met verschillende additieven om varianten met vaak zeer uiteenlopende eigenschappen te verkrijgen Wat betekent monomeer vinyl Het resultaat is een relatief fijn poeder of een granulaat .

Sterke info over Monomeer vinyl

home diensten producten referenties contact zelfklevende vinyl folies monomeer vinyl witte of gekleurde bedrukbare vinyl met een permanente of nietpermananente lijmlaag. Toepassingen op vlakke ondergronden zowel binnen als buiten. Reclame borden stands tijdelijke promoties. Polymeer vinyl witte of gekleurde bedrukbare vinyl met een permanente of nietpermananente lijmlaag. Toepassingen op vlakke ondergronden zowel binnen als buiten gebruik voor langere termijn zoals reclameborden etalages muurstickers etc. Perfecte kleurweergave cast vinyl bedrukbare gegoten vinyl voor speciale toepassingen zoals car wrapping bekleding van motorfietsen helmen etc. Toepasbaar op holle en bolle vormen..