Menu Sluiten

Plexi Provincie Antwerpen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over plexi provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Plexi Provincie Antwerpen

Signalisatie | Design | Reclame | Promotie Materiaal | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Plexi provincie antwerpen

menu keukens interieur tips amp trends realisaties over ons voor bedrijven vacatures contact service amp onderhoud jouw vasco keuken x x x belangrijke info corona maatregelen om onze klanten voldoende tijd te geven bij onze adviseurs werken we nog steeds het liefst op afspraak. Afspraken kan je via ons contactformulier of via emailprotected maken. Je bent welkom met maximum personen. Lees hier de laatste corona updates. Tot gauw vragen rond onze veiligheidsmaatregelen jouw plaatsing openingsuren of afspraken lees hier onze laatste updates. Het coronavirus heeft een impact op onze hele maatschappij. We houden je op de hoogte van de invloed op onze eigen interne werking. Het kan je niet ontgaan zijn dat het coronavirus covid een belangrijke impact heeft op onze samenleving. Ook vasco dient hierin zijn verantwoordelijkheid te nemen. Om je op de hoogte te houden van de impact op jouw bestellingen afspraken of onze openingsuren geven we hier alle laatste up.

wij doen reclameontwerp en uitvoering plexi provincie antwerpen zijn zeer gewaardeerd Ontdek hier onze realisaties home diensten belettering belettering personenwagens belettering bestelwagens belettering vrachtwagens andere belettering alu zuilen doosfreesletters borden gevelborden andere spandoeken textiel websites cases over ons jobs contact vraag een offerte aan cases cv verwaest rhv sportmedische studio olympia het volledige pand werd rondom in de kijker gezet dmv alu frames met spandoeken sportmedische studio olympia het volledige pand werd in de kijker gezet met spandoeken dibond borden … Snackbar smulhuisje provincie limburg losstaand frame te bokrijk een losstaand frame te bokrijk dierenplezier op maat gemaakt losstaand gegalvaniseerd frame den tip.

Meer informatie over Plexi provincie antwerpen

resultaten voor foute themafeesten magento verhuur persoons partytent huur party wordpress tentenverhuur sex foute themafeesten organiseren hermes foute themafeesten decoratie thema thema s voor themafeesten onderwater thema feest themafeesten ideeen thuis themafeesten ideeen kroeg originele themafeesten een feest met de nodige originaliteit animatie en decoratie je huwelijksfeest origneel aangekleed en uitgelicht. Wil je wel eens wat anders dan die standaard decors die je overal en op elk feest of andere gelegenheid vindt inrichting van exporuimtes winkels en permanente decors. de omkadering van uw seminaries personeelsactiviteiten incentives productpresentaties family days jubilea beurzen of opendeurdagen is bij ons in goede handen De vergoeding voor plexi provincie antwerpen We kunnen alles leveren van zitmeubilair tot audiovisuele oplossingen. Een feest met de nodige originaliteit animatie en decoratie wil je ondergedompeld worden in een carabische of net een mexicaanse sfeer een uitstapje naar de noordpool of relaxen in een lou.