Menu Sluiten

Prijs Bestickering Kleine Bestelwagen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over prijs bestickering kleine bestelwagen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Prijs Bestickering Kleine Bestelwagen

Signalisatie | Decoratie | Design | Reclame | Promotie Materiaal | 

Reclame Prijs Bestickering Kleine Bestelwagen

Bedrijven die een kleine bestelwagen gebruiken om hun producten te transporteren, kunnen er baat bij hebben om hun voertuig in te richten met een reclamebestickering. Dit helpt je bedrijf om meer uitstraling te geven om potentiële klanten aan te trekken en zo meer zichtbaarheid te krijgen terwijl je rondrijdt. Bovendien is een reclamebestickering ook een handige manier om je bedrijfslogo en andere brandingaspecten op je voertuig te communiceren. In dit artikel gaan we dieper in op de kosten van een reclamebestickering voor kleine bestelwagens, waaronder wat je kunt verwachten als je een bestickering overweegt en wat je nodig hebt om voorbereid te zijn.

Wat zijn de kosten van een reclamebestickering voor een kleine bestelwagen?

De kosten van het bestickeren van een kleine bestelwagen verschillen sterk, afhankelijk van het ontwerp dat je maakt en de aard van het materiaal dat je kiest. In het algemeen wordt overeengekomen dat je tussen de €500 en €1500 moet uitgeven om je voertuig te laten bestickeren. Dit betekent dat het bestellen van een goedkopere bestickering bijvoorbeeld mogelijk is, maar dat je in geval van complexe designs of speciale materialen meer kosten kunt verwachten.

Wat voor soort bestickeringen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten bestickeringen beschikbaar, afhankelijk van wat je nodig hebt. De meest voorkomende bestickeringen voor kleine bestelwagens zijn vinyl bestickers, die worden gebruikt om een logo, contactinformatie of andere details op het voertuig aan te brengen. Daarnaast zijn veel bedrijven ook geïnteresseerd in full-wrap design, waarbij het voertuig helemaal wordt ingepakt met een aangepast vinylontwerp.

Wat heb je nodig voor het voorbereiden van de bestickering?

Het belangrijkste dat je nodig hebt als je een reclamebestickering bestelt, is een ontwerp. Als je een designer wilt inhuren om je ontwerp te maken of aan te passen, bereid je dan voor op extra kosten. Verder heb je ook informatie nodig over je voertuig, waaronder het merk, model, jaar en type. Deze informatie zal helpen bij het bepalen van de juiste maat bestickering en het benodigde materiaal om je voertuig te bestickeren.

Hoe kies je een bedrijf om je voertuig te bestickeren?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je voertuig kan bestickeren, is het verstandig om eerst een aantal opties te onderzoeken. Er zijn veel bedrijven die dit soort diensten aanbieden, dus het is nuttig om te kijken naar hun portfolio´s, recensies en prijzen. Ook kan het handig zijn om bedrijven te bellen of te mailen om te vragen naar hun specifieke diensten en tarieven. Een goede keuze is bijvoorbeeld AMS Digital (https://www.amsdigital.be/kleine-bestelwagen-reclame/).

Hoe wordt de bestickering toegepast?

De exacte methode van toepassing varieert afhankelijk van het bedrijf en het materiaal dat je gebruikt. In het algemeen begint het proces met het reinigen van het voertuigoppervlak, zodat er geen stof of vuil achterblijft dat de hechting van de bestickering kan belemmeren. Vervolgens plaatst het bedrijf het vinylontwerp op het voertuig en drukt het vast met behulp van speciale machines. Uiteindelijk wordt het oppervlak beschermd met een speciaal laklaagje om de bestickering jarenlang mooi te houden.

Wat voor onderhoud is nodig?

Hoewel de meeste bestickeringen die worden aangebracht op kleine bestelwagens houden van jarenlang, is het belangrijk om de bestickering regelmatig schoon te maken en te inspecteren op krassen, scheuren of losse delen. Gebruik een mild schoonmaakmiddel om het voertuig te reinigen en als je een grote kras of beschadiging ziet, laat dan een professional het repareren. Dit helpt bij het voorkomen van meer schade aan de bestickering.

In conclusion, een reclamebestickering voor een kleine bestelwagen kan een waardevolle investering zijn als je je bedrijf wilt promoten en vergroten. Of het nu gaat om een eenvoudig vinylontwerp of een full-wrap design, je zult waarschijnlijk tussen de €500 en €1500 kwijt zijn aan het bestellen van een bestickering. Wanneer je ervoor kiest om je voertuig te laten bestickeren, breng dan wat tijd door om verschillende opties te verkennen en de beste deal te vinden om aan je behoeften te voldoen. Denk eraan dat je je bestickering ook regelmatig moet schoonmaken en inspecteren om de levensduur van de bestickering zoveel mogelijk te verlengen.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijs bestickering kleine bestelwagen

!–StopPubText–>.