Menu Sluiten

Prijs Frontlit Spandoeken Antwerpen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over prijs frontlit spandoeken antwerpen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Prijs Frontlit Spandoeken Antwerpen

Promotie Materiaal | Signalisatie | Reclame | Decoratie | Design | 

Reclame Prijs Frontlit Spandoeken Antwerpen

Reclame maken met een spandoek is vaak duur, maar voor veel bedrijven is het een noodzakelijk onderdeel van hun marketingstrategie. Spandoeken zorgen voor gratis reclame in de openbare ruimte en kunnen een enorme boost geven aan het imago van een bedrijf. Maar voordat je er een aanschaft, is het belangrijk om je goed te informeren over wat er allemaal mogelijk is en vooral ook wat het kost. In dit artikel vind je daarom alles wat je moet weten voor het vergelijken van reclame prijzen van frontlit spandoeken in Antwerpen.

Wat Is Een Frontlit Spandoek?

Frontlit spandoeken, ofwel frontlit posters, zijn gemaakt uit sterke lichtdoorlatende doeken. Het doek wordt bedrukt met een speciale folie waardoor de inkt er goed op kleeft. De printer drukt twee lagen af; een laag doorzichtige folie en een laag die de kleuren bevat. De frontlit folie laat het beeld zelf schijnen, waardoor het zichtbaar is voor mensen die er vanuit de verte mee te maken hebben.

Waar Koop Je Een Frontlit Spandoek?

In Antwerpen zijn verschillende plaatsen waar je een frontlit spandoek kan kopen. Er zijn professionele bedrijven die gespecialiseerd zijn in het produceren van deze posters. Sommige hebben een fysieke winkel of showroom. Anderen hebben alleen een website een webshop waar je alles kan bestellen. Kijk ook even online voor de reviews en beoordelingen van de betreffende bedrijven. Zo weet je zeker dat je kwaliteit krijgt tegen de beste prijs.

Welke Soorten Spandoeken Zijn Er?

Er zijn verschillende soorten spandoeken waaruit je kan kiezen. Zo heb je frontlit spandoeken, mesh spandoeken, backlit spandoeken, canvas banners, vinyl banners en nog veel meer. De keuze is afhankelijk van de locatie waar de banner geplaatst gaat worden en de hoeveelheid licht die er is. Mesh spandoeken zijn de meest gebruikte en de goedkoopste soort omdat ze worden gemaakt uit polyester en ze goed wind doorlaten.

Wat Kost Een Frontlit Spandoek?

De prijzen voor een frontlit spandoek variëren afhankelijk van het formaat, het materiaal, het ontwerp en de aanbieder. Bij AMS Digital, het grootste spandoek centrum van Antwerpen, kun je vanaf €200,- al een kwalitatief frontlit spandoek aanschaffen. Daarbij bieden zij veel vormen van zelfbediening aan, waardoor je snel en goedkoop de beste deals kunt scoren. Zo kun je bijvoorbeeld de ontwerpen zelf uploaden en alles online bestellen via hun eenvoudige webshop!

Wat Is Het Voordeel Van Een Frontlit Spandoek?

Een grote voordeel van frontlit spandoeken is dat ze een goede kwaliteit afbeelding leveren. Aangezien ze zijn gemaakt uit lichtdoorlatend materiaal, is de kleur intenser en de details duidelijker dan bij andere spandoeken. Ook zijn ze zeer stevig, waardoor je ze gerust buiten kunt tentoonstellen. Ze zijn regenbestendig, slijtvast en brandwerend. Het enige dat je elk jaar moet doen is ze een klein beetje waterdicht maken met een speciale coating.

Wat Moet Je Nog Meer Weten?

Als je een frontlit spandoek gaat kopen, is het belangrijk dat je er wel op let dat er geen gaten of barsten in het materiaal zitten. Controleer ook of alle bevestigingspunten nog intact zijn en zoek uit of het materiaal vochtbestendig is. Als het materiaal nat wordt, worden de kleuren geleidelijk aan doffer en gaat het materiaal misschien wel loslaten.

Krijg je toch nog vragen over frontlit spandoeken in Antwerpen? Neem dan contact op met AMS Digital en vraag naar hun advies. Ze helpen je verder met de beste oplossingen voor jouw reclame uitingen!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijs frontlit spandoeken antwerpen

!–StopPubText–>.