Menu Sluiten

Printbestanden Reclame

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over printbestanden reclame kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Printbestanden Reclame

Signalisatie | Design | Decoratie | Promotie Materiaal | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Printbestanden reclame

times home shop fotoprints fine art print foto op dibond chromaluxe diasec fotobehang directprint canvas ecologisch papier hoe bestanden aanleveren mijn account contact times what are you looking for home shop fotoprints fine art print foto op dibond chromaluxe diasec fotobehang directprint canvas ecologisch papier hoe bestanden aanleveren mijn account contact winkelwagen bestanden aanleveren klantenservice betalen verzenden bestanden aanleveren fotolab levert graag mooie prints af dit kan enkel als de bestanden juist worden aangeleverd. Als u rekening houdt met de volgende richtlijnen zijn we er van overtuigd dat u ook tevreden gaat zijn over het eindresultaat printbestanden reclame zorgt voor een snelle ROI Welke bestandsformaten kan u aanleveren fotoprintbestanden worden best aangeleverd in .jpegformaat maximum kwaliteit compressie indelingsoptie basislijn standaard of in .tiffformaat laag geen compressie. Hoeveel pixels heeft uw bestand nodig te weinig pixels geven een slechte p.

nieuwsbrief home activiteiten projecten over ons contact art. toepasselijke voorwaarden behoudens uitdrukkelijk andersluidend schriftelijk akkoord worden de wederzijdse rechten en plichten van partijen uitsluitend geregeld door deze algemene voorwaarden. Publisolution verwerpt uitdrukkelijk de algemene voorwaarden voorkomend op geschriften van de klant. Art. offertes een offerte van publisolution is geheel vrijblijvend en slechts te beschouwen als een uitnodiging tot het plaatsen van een bestelling door de klant. De prijs en de beschrijving van de goederen vermeld in de offerte zijn louter indicatief. Indien de offerte is gebaseerd op informatie verstrekt door de klant staat uitsluitend de klant in voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie. De geldigheidsduur van offertes is deze zoals erop vermeld Ons voorstel over printbestanden reclame Indien de offerte geen vermelding van geldigheidsduur bevat bedraagt deze dagen. Art. totst.

Het laatste nieuws over Printbestanden reclame

.