Menu Sluiten

Raamfolie One Way Vision

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over raamfolie one way vision kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Raamfolie One Way Vision

Decoratie | Design | Promotie Materiaal | Signalisatie | Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Raamfolie one way vision

one way vision geperforeerde raamfolie gaatjesfolie kortijk waregem over ons jobs nieuws home voertuigen belettering autos belettering bestelwagens camionettes belettering vrachtwagens one way vision magneetstickers interieur amp winkel fotoprints op pvc of forex fotoprints op aluminium zandstraalfolie gepersonaliseerd behangpapier textieldoeken outdoor relifletters gevelbanners of banieren immoborden spandoeken werfborden werfdoeken beachvlaggen reclamepanelen gebouwensignalisatie beursstanden displays popup display rollup display balie display belettering beursstanden digitale prints stickers vloerstickers corona covid oplossingen contact home voertuigen interieur amp winkel outdoor beursstanden stickers corona covid oplossingen contact one way vision one way vision is een zelfklevende geperforeerde raamfolie waarop geprint wordt. Deze gaatjesfolie wordt vooral gebruikt voor het bekleven van ruiten van voertuigen winkels en etalages.

homeover onsreferentiescontact offerte reclamebedrijfskledijpromotiekledijwerkschoenenrelatiegeschenken one way vision raamfolie one way vision folie is een geperforeerde zelfklevende folie die voor dicht is en voor uit gaatjes bestaat. De printzijde is wit met een zwarte lijmlaag aan de achterzijde raamfolie one way vision verdient geld voor jou Je gebruikt one way vision folie zowel binnen als buiten. Het one way vision effect met deze folie kun je van binnen naar buiten kijken maar niet andersom Extra uitleg over raamfolie one way vision Het daglicht komt uiteraard wel binnen. De heldere kleuren en prints aan de voorzijde trekken de aandacht doordat de achterzijde van de folie zwart is. Voor het juiste resultaat moet het licht aan de zichtzijde helderder zijn dan aan de plakzijde de doorkijk zijde. Voor het beste printresultaat prints op one way vision folie kunnen er minder krachtig uitzien doordat de folie voor uit gaatjes bestaat. Verhoog daarom het contrast in het ontwerp met tot en maak gebruik van.

Het laatste nieuws over Raamfolie one way vision

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation home over ons producten contact menu autobelettering raamfolie wrapping reclameborden spandoeken textielbedrukking relifletters lichtreclame interieur toepassingen beursbenodigdheden werfborden signalisatie raamfolie wij bieden een ruim aanbod aan verscheidene types raambestickering in alle formaten uitgesneden vinyl letters openingsuren zaaknamen etalage promoties …of logo s. Wij kunnen het raam ook overplakken met eenbeprinte raamfolie zandstraalfolie in een kleurtint inbraakwerende folie … Nood aan wat priv met one way vision of seethroughfolie kan u nog steeds naar buiten kijken terwijl de inkijk sterk belemmerd word deze kan beprint worden met een foto of ontwerp naar keuze. Dit komt omdat dit een geperforeerde folie is. Squid folie biedt een gelijkaardig effect.