Menu Sluiten

Reclame Op Trailer

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over reclame op trailer kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Reclame Op Trailer

Decoratie | Design | Signalisatie | Reclame | Promotie Materiaal | 

het ontwerp, drukken en transport van de banner naar de locatie. Daarnaast kost het huren van een trailer of vrachtwagen meestal rond de €100,00 per dag of €400,00 per week.

Wat zijn de voordelen van trailerreclame?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van trailerreclame. Ten eerste is het een betaalbare methode om uw bedrijf en producten of diensten extra zichtbaarheid te geven aan een breed publiek. Verder is er weinig onderhoud nodig en de reclame kan gedurende lange periodes blijven staan. Ook kun je snel wisselen van locatie als je vindt dat een bepaalde plek niet optimaal is voor je reclamecampagne. Tenslotte is trailerreclame ook een ecologisch verantwoorde manier van reclame maken, omdat er geen schadelijke chemicaliën gebruikt hoeven te worden voor het drukken van de banners.

Hoe kies je de beste reclamebureau?

Als je interesse hebt in trailerreclame, is het een goed idee om een goed reclamebureau te zoeken om je te helpen bij het maken en plaatsen van de banners. Er zijn verschillende manieren waarop je een bureau kunt vinden dat het beste bij je past. Zoek online naar websites van lokale reclamebureaus en neem contact op met een aantal bedrijven. Vergelijk verschillende bureaus op basis van hun ervaring, prijs en reputatie. Daarnaast kun je ook reviews bekijken van klanten die eerder gebruik hebben gemaakt van de diensten van het bureau. Als je al een trailer hebt, kun je ook navraag doen bij regionale drukkerijen om te zien of ze banners kunnen maken en op de trailer plaatsen.

Conclusie

Reclame op trailers is een effectieve manier om je bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Het is een slimme manier om meer mensen over uw producten en diensten te laten weten zonder veel geld te investeren in dure advertentiecampagnes. Bovendien, als je een betrouwbaar reclamebureau kiest, is trailerreclame ook een ecologisch verantwoorde manier van reclame maken. Door goed te letten op de locatie en het kiezen van geschikte banners, kun je zorgen dat je trailerreclamecampagne effectief en efficiënt is. Bij AMS Digital geloven we dat trailerreclame een van de meest effectieve manieren is om bedrijven hun doelgroep te bereiken, daarom bieden we de beste prijzen voor trailerreclame aan op onze website. Neem een kijkje en bekijk onze trailerreclame-prijzen om meer te weten te komen.

Reclame op trailers: hoe krijg je meer zichtbaarheid?

Zit je op zoek naar manieren om je bedrijf in de markt te zetten? De reclame op een trailer biedt extra potentieel voor je marketingstrategie en is een efficiënte en betaalbare manier om je merk en producten extra zichtbaarheid te geven. In dit artikel laten we zien hoe je de kracht van trailerreclame kan gebruiken om meer mensen te bereiken, onthullen we de voordelen ervan en bespreken we verschillende manieren waarop je de reclame op je trailer kunt uitvoeren.

Wat is trailerreclame?

Trailerreclame is een bedrijfsmarketingtechniek die wordt gebruikt om het naamsbekendheid te verhogen. Het gaat over het bedrukken van een vrachtwagen of trailer met banners met uw logo of andere bedrijfsinformatie. Het is een slimme en effectieve manier om meer mensen over uw producten en diensten te laten weten.

Waarom is trailerreclame een goed idee?

Met trailerreclame kun je je bedrijf in de schijnwerpers zetten en het merk beter positioneren in je markt. Doordat de reclame zich letterlijk verplaatst, kan je bedrijf veel meer mensen bereiken dan alleen in de regio. Een ander groot voordeel van trailerreclame is dat je het niet alleen kunt gebruiken voor reclameboodschappen, maar ook voor informatie over specifieke producten, diensten, prijzen of evenementen.

Hoe kies je de beste locaties?

De plaatsen die je kiest om je vrachtwagens of trailers te parkeren, kunnen een grote invloed hebben op hoe effectief je campagne is. Er zijn verschillende soorten locaties waar je kunt plaatsen, afhankelijk van wat voor producten of diensten je aanbiedt. Wanneer je bijvoorbeeld een winkel hebt, is het misschien een goed idee om nabij winkelcentra te parkeren of tijdens drukke evenementen zoals festivals. Als je een bedrijf hebt dat gericht is op het web, is het misschien een goed idee om een trailer te plaatsen op drukke plekken zoals het centrum of druk bezochte toeristische attracties.

Wat zijn de kosten van trailerreclame?

De kosten van trailerreclame hangen af van het type banner dat je kiest. De kosten voor banners met één kleur en twee kanten bedragen meestal €150,00. Voor banners met vier kleuren en tot vier kanten betaal je meestal €500,00. Meer complexe banners, zoals die met full-print, zullen meer kosten. Afhankelijk van het type banner dat je kiest, kunnen er ook extra kosten zijn voor


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Reclame op trailer

!–StopPubText–>.