Menu Sluiten

Reclapepanelen Hpl

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over reclapepanelen hpl kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Reclapepanelen Hpl

Reclame | Signalisatie | Design | Decoratie | Promotie Materiaal | 

Reclame Reclapepanelen HPL

Reclame reclapepanelen HPL (High Pressure Laminate) zijn een flexibel en uiterst robuust materiaal dat ideaal is voor het maken van outdoor reclame. Ze worden veel gebruikt voor verkeersborden, treinstationnen, autoruiten, tunnelingangen, gebouwen en meer. Dankzij hun sterkte, duurzaamheid, weerbestendigheid en kleurechtheid, bieden HPL paneeldetails een veel langere levensduur dan papieren posters of banners.

Wat maakt HPL uniek?

HPL-panelen zijn gemaakt van gekleurd laminaat of vinyl dat is geïmpregneerd met een speciaal harsmengsel. Het resultaat is een flexibel materiaal dat bestand is tegen schokken en extreme temperaturen. De panelen bieden ook UV-bescherming, waardoor het langer kleurvast blijft dan andere materialen.

Gelamineerde panelen hebben de voordelen van een stevig oppervlak zonder te worden beschadigd door lichaamsvloeistoffen, vocht of weersinvloeden. Deze eigenschappen maken HPL panelen uitermate geschikt voor outdoor reclame oplossingen.

Verschillende types HPL panelen

HPL-panelen zijn er in verschillende stijlen, maten en diktes. De meest voorkomende type zijn roestvrij stalen paneelconstructies, geanodiseerde aluminiumpanelen, gelamineerd hout en gerecyclede kunststofpanelen. Al deze materialen bieden extra sterkte en duurzaamheid.

Voordelen van HPL-panelen

HPL-panelen zijn veel sterker en duurzamer dan papieren posters of banners, waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, hagel en wind. Bovendien zijn ze veel minder kwetsbaar voor graffiti of vandalisme.

HPL panelen zijn ook milieuvriendelijk en herbruikbaar. Ze kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled en hergebruikt voor andere toepassingen. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

HPL-panelen bedrukken

HPL-panelen worden meestal bedrukt met behulp van flexografische technieken. De kosten voor het drukken kunnen variëren, afhankelijk van de grootte en het aantal kleuren dat wordt gebruikt. De meeste reclamebureaus bieden een professionele drukdienst voor HPL-panelen.

Een andere optie is om de panelen te laten bedrukken door een bedrijf dat gespecialiseerd is in HPL-bedrukkingen. Ze kunnen u helpen bij het selecteren van het juiste materiaal en het drukken van de panelen, zodat het eindresultaat een kwaliteitsproduct is.

Je eigen HPL-paneel maken

Je kunt ook zelf een HPL-paneel maken. Er zijn bedrijven zoals AMS Digital die je kunnen helpen met het ontwerpen en produceren van je eigen perfecte HPL-paneel. Ze kunnen je ook helpen om je reclameboodschap te verfraaien met hun gespecialiseerde druktechnieken en innovatieve producten.

Met HPL-panelen kun je je outdoor reclameoplossingen sterk verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen. Ze zijn veel duurzamer dan andere materialen, waardoor ze een veel langere levensduur hebben. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en kunnen ze na gebruik worden gerecycled.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Reclapepanelen hpl

!–StopPubText–>.