Menu Sluiten

Semi Permanente Folie Voor Elk Concept

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over semi permanente folie voor elk concept kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Semi Permanente Folie Voor Elk Concept

Reclame | Promotie Materiaal | Design | Signalisatie | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Semi permanente folie voor elk concept

home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing realisaties contact home over ons ontwerp cordinatie sign xl printing xl printing belettering lichtreclames pos materiaal realisaties contact nl en fr semi permanente folie voor elk concept binnen uw budget realisaties alle realisaties ontwerp coordinatie sign xl printing orange antwerpen ontwerp cordinatie van de concept store in werd de orange concept store in het monumentale pand op de meir in antwerpen getransformeerd naar het sfeervolle smart store concept. Kiko kuma store brussel cordinatie van de flagship store van kiko mampc werd toevertrouwd met de cooumlrdinatie van de nieuwe flagship store in brussel de vierde wereldwijd die gebouwd werd volgens het kiko kuma concept ontworpen door en genoemd naar de beroemde japanese architect kengo kuma Bekommernis over semi permanente folie voor elk concept Mede dankzij de dagelijkse opvolging van mampc werd de strenge de.

.

Het laatste nieuws over Semi permanente folie voor elk concept

.