Menu Sluiten

Tinten Zonwerende Raamfolie

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over tinten zonwerende raamfolie kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Tinten Zonwerende Raamfolie

Signalisatie | Design | Promotie Materiaal | Reclame | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tinten zonwerende raamfolie

wtshop home voertuigen carwrapping belettering ramen tinten gebouwen naadloos fotobehang textielframes signalisatie design zonwering advanced veiligheid cover styl hout effen kleuren marmer natuursteen metallic textiel glitter soft touch leer specials grootformaat uv druk projecten portfolio contact nl fr en ontdek zonnewering folie ontdek veiligheid folie ontdek design folie ontdek cover styl ontdek carwrapping ontdek ramen tinten ontdek belettering ontdek groot formaat drukwerk welkom op de nieuwe website van wts een begrip in een aparte sector de zaakvoerder kris startte het bedrijf op in . In hoofdzaak was het plaatsen van raamfolie op autorsquos zijn specialiteit tinten zonwerende raamfolie zijn zeer populair Hij volgde verschillende opleidingen in de usa en na de geslaagde examens is hij eacuteeacuten van de weinige belgen die een volwaardig lid is van de iwfa. Als solar specialist window film kwamen dus ook de raamfolie voor gebouwen op zijn productenlijst. Het bedrijf volgde de trends steeds kortbij op en ook de investering in machines zoals groot formaat uv printer maa.

home diensten producten referenties contact zonwering verduisterings en uvfolies zonwerende folies m sun control window films verminderen beduidend uw energiefactuur doordat u bespaart op uw airconditioning kosten. Uw woonen werkomgeving blijven koeler in de warme zomermaanden en uw ogen raken minder snel vermoeid door de filtering van het zonlicht. Bovendien filtert u schadelijk uvlicht dat huidkanker kan veroorzaken. Intersticker is m authorised applicator een garantie voor vakwerk met de beste materialen op de markt. Verduisteringsfolies window tinting verduisteringsfolies zijn ideaal om autoruiten e.d. Te tinten of te blinderen Enige opheldering over tinten zonwerende raamfolie Uvfilter folies uvfilterfolies zorgen ervoor dat uw kleurenprints langer aan het zonlicht weerstaan en dus minder snel gaan vervagen. Als raamfolie blokkeert de folie het uv licht zodat hij ook geschikt is om kleuren van etagemateriaal en interieurs te bestendigen. Deze folie is niet spiegelend reflecteert niet heeft een hoge warmtewering hoge lichtdoorlaa.

Wat je wil weten over Tinten zonwerende raamfolie

toggle navigation home producten autobelettering reclamepanelen etalagebelettering signalisatie spandoeken digital printing plakletters schildersjablonen freesletters zeefdruk bootnamen zonwerende folies realisaties autobelettering reclamepanelen etalagebelettering signalisatie spandoeken digital printing plakletters schildersjablonen freesletters zeefdruk bootnamen zonwerende folies partners team contact warmtewerende zonwerende glasfolies informatie realisaties informatie bijna jaar ervaring hebben er voor gezorgd dat van bortel co zich gespecialiseerd heeft in alle soorten van glasfolies en raamfolies. Een betere bescherming tegen de zon meer privacy en een lager energieverbruik is waar het om gaat zowel bij u thuis als op kantoor. Onze professionele zonwerende folies zorgen hiervoor. Van een koeler comfortabeler interieur tot vermindering van fel zonlicht en behoud van de kleuren in uw interieur .