Menu Sluiten

Trailerreclame

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over trailerreclame kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Trailerreclame

Signalisatie | Promotie Materiaal | Decoratie | Reclame | Design | 

precies gericht kan worden op jouw doelgroep.

Effectieve trailerreclame

Trailerreclame is een goede manier om je boodschap over te brengen aan je doelgroep; maar hoe zorg je er dan voor dat de reclame indruk maakt? Het is belangrijk om de trailer visueel aantrekkelijk te maken. Zorg ervoor dat mensen verrast worden en dat de boodschap blijft hangen. Verder kun je deze vorm van reclame combineren met andere vormen van reclame. Zo kun je bijvoorbeeld posters van de trailer maken die je in winkels kunt hangen.

Creativiteit is het toverwoord

Creativiteit is het toverwoord bij trailerreclame. Je wil dat mensen zien dat je er bent, en dat je boodschap wordt gezien. Hoe meer creatief je bent, hoe groter de kans dat je gespot wordt. Zorg ervoor dat de boodschap duidelijk is, en wees uniek. Maak gebruik van social media en andere digitale tools om je boodschap te versterken.

Trailerreclame van AMS Digital

AMS Digital is specialist op het gebied van mobiele reclame, waaronder trailerreclame. Met trailerreclame kunnen we een breed bereik creëren, gericht advertering en zelfs meetbare resultaten behalen. AMS Digital helpt je met het creëren van een effectieve trailerreclame. Bekijk hier onze tarieven voor trailerreclame en neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Reclame Trailer, een veelzeggend voorbeeld van out-of-home marketing

Vanzelfsprekend hoor je de term ‘reclame’ vaak in het dagelijkse leven. Snoepreclame, reclame voor kleding en make-up, het is er allemaal. Maar wat is precies trailerreclame? In deze blogpost lees je alles over de verschillende vormen van reclame, en vooral; trailerreclame.

Wat is trailerreclame?

Trailerreclame is een vorm van out-of-home marketing. Out-of-home (OOH) marketing betekent dat de boodschap die je wilt uitdragen niet op tv, radio of online verspreid wordt, maar in de openbare ruimte. Denk aan billboards langs de snelweg. Dat is OOH; dat je de boodschap ziet als je buiten bent.

In het geval van trailerreclame wordt er een mobiele billboard ingezet. Adverteerders laten hun boodschap aandacht trekken door een trailer op te laten rijden door straten en steden.

De voordelen van trailerreclame

We hebben besproken dat trailerreclame een vorm van out-of-home marketing is. Daarnaast zijn er nog meer voordelen om voor deze vorm van reclame te kiezen. Een voordeel van trailerreclame is dat er een groot bereik is. Doordat de trailer de openbare ruimte in wordt gereden, wordt de reclame getoond aan zoveel mogelijk mensen. Verder kun je met trailerreclame ook gericht adverteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de route vooraf te bepalen waardoor de reclame


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Trailerreclame

!–StopPubText–>.