Menu Sluiten

Veelzijdig Reclamepaneel

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over veelzijdig reclamepaneel kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Veelzijdig Reclamepaneel

Design | Reclame | Decoratie | Promotie Materiaal | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Veelzijdig reclamepaneel

home nieuws catalogi producten contact home nieuws catalogi producten contact reclameborden reclameborden worden voor diverse doeleinden gebruikt. Denk maar aan diensten promoten acties bekend maken opendeurdagen organiseren borden op beurzen in de etalage enz. Kiezen voor himrey screen is een stap in de goede richting. Wij maken reclameborden in alle soorten materialen trespa hout kunststof pvc acrylaat en zoveel meer. Ldquomaak reclame die opvaltrdquo onze borden worden rechtstreeks uvgeprint op het materiaal van uw keuze of voorzien van een digitaal geprinte sticker al dan niet beschermd met laminaat. Het formaat wordt volledig door uzelf bepaald. Borden kunnen door middel van onze computergestuurde snijplotter ook in vorm gesneden worden veelzijdig reclamepaneel brengt meer op Alles kan in full colour en snijden we indien nodig naar wens uit. Kies het juiste materiaal het materiaal van uw reclamepaneel kiest u best in functie v.

home print sign inhaker troeven contact alfa press team troeven geschiedenis faq ons verhaal alfa press biedt ondernemers en zelfstandigen een totaalconcept voor drukwerk prints en signalisatie. Bij eacuteeacuten aanspreekpunt binnen alfa press kunt u met al uw vragen en wensen terecht. We halen alles uit de kan om u met raad en daad bij te staan. Dit gecombineerd met liefde en kennis van het vak en een uptodate en uitgebreid machinepark zorgt ervoor dat u een optimale samenwerking ervaart en een sublieme kwaliteit ontvangt. Met alfa press hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw offline communicatie. Ervaar comfort. Voel betrokkenheid Enige opheldering over veelzijdig reclamepaneel Ontvang kwaliteit. Op het hart gedrukt. Geen loze woorden. Met ons ruime aanbod binnenshuis stellen we bij elke opdracht u onze klant centraal. We willen u bijstaan bij het kenbaar maken van uw merk van uw product van uw ond.

Het terrein van Veelzijdig reclamepaneel

.