Menu Sluiten

Voordelen Aluminium Dibond Panelen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over voordelen aluminium dibond panelen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Voordelen Aluminium Dibond Panelen

Signalisatie | Reclame | Decoratie | Design | Promotie Materiaal | 

Reclame Voordelen Aluminium Dibond Panelen

Aluminium Dibond panelen worden gebruikt voor het maken van reclameborden. Het unieke materiaal is een combinatie van aluminium met plastic, waardoor het veel krachtiger en duurzamer is dan andere reclameborden. Reclamepanelen gemaakt van dit materiaal kunnen worden versterkt door speciale lijm of zeefdruk gebruiken om een kleurrijk en levendig resultaat te creëren. Hieronder staan de voordelen van aluminium dibond panelen als het gaat om reclame borden:

Flexibiliteit

Aluminium Dibond cartoon is een flexibel materiaal dat er op verschillende manieren uit kan zien. U kunt het vervormen of het omvormen tot verschillende vormen, zoals cirkels, rechthoeken, driehoeken of andere gewenste vormen. Het materiaal is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor het gemakkelijk is om een gebruiksvriendelijk ontwerp te vinden dat past bij de exacte campagne of specifieke doelstellingen.

Weerbestendigheid

Een van de belangrijkste voordelen van aluminium dibond reclame panelen is de weerbestendigheid. Zelfs als ze regen of sneeuw blootgesteld worden, blijft het materiaal intact, wat betekent dat het reclamebord langer meegaat. Het materiaal heeft ook een hoge bestendigheid tegen extreme temperaturen, wat betekent dat het reclamebord niet een schaduwbeeld laat wanneer men het in de zon plaatst.

Licht en duurzaam

Het materiaal is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijker is om te plaatsen en duurzaam. Hoewel het materiaal licht van gewicht is, is het vrij sterk en stevig, waardoor het perfect is voor toepassingen die bescherming vereisen, zoals in reclameborden. Ook is het materiaal hittebestendig, waardoor het duurzaam en sterk genoeg is om lange tijd mee te gaan.

Veilig

Reclameborden van aluminium dibond zijn gecertificeerd voor veilig gebruik. Omdat het materiaal licht en flexibel is, kan het gemakkelijk worden aangepast voor veilig gebruik in verschillende soorten toepassingen. De panelen zijn ook bestand tegen corrosie en roest, wat betekent dat ze niet gemakkelijk slijten en hun sterkte behouden.

Economisch

Tot slot zijn aluminium dibond reclame panelen erg betaalbaar omdat ze niet veel kosten om te maken. Ze zijn ook eenvoudig te installeren en te demonteren, waardoor u deze panelen op verschillende plaatsen kunt gebruiken. Het materiaal heeft ook een lange levensduur, waardoor u geen extra geld hoeft uit te geven aan het vervangen of repareren ervan.

Aluminium dibond reclamepanelen bieden tal van voordelen die uw reclamecampagne kunnen verbeteren. De bovenstaande voordelen laten zien waarom dit type reclamebord ideaal is voor vele projecten, waaronder advertentiecampagnes, evenementen, winkel reclame, enz. Met behulp van dit materiaal kunnen bedrijven een sterk visueel effect creëren dat aandacht trekt en de doelstellingen van hun reclamecampagne bereikt. Als u op zoek bent naar een materiaal dat uw reclamecampagne opvallender en effectiever maakt, neem dan contact op met een professionele producent en leverancier van aluminium reclamepanelen zoals AMS Digital om te zien wat ze voor u kunnen betekenen. AMS Digital heeft een hoge kwaliteit reclamepanelen producten die zijn ontworpen om uw reclamecampagne effectiever te maken.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Voordelen aluminium dibond panelen

!–StopPubText–>.