Menu Sluiten

Wrapping Bus

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over wrapping bus kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Wrapping Bus

Design | Decoratie | Promotie Materiaal | Signalisatie | Reclame | 

Reclame Wrapping Bus – de ultieme manier van outdoor advertising

Outdoor advertising is een krachtige manier om jouw product of bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Veel bedrijven zijn op zoek naar originele manieren om hun merkwaarde te verhogen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor outdoor advertising. Een van de meest effectieve en populairste opties is reclame wrapping van bussen.

Wat is reclame wrapping bus?

Reclame Wrapping Bus is de techniek van het bedrukken, beplakken en bedekken van een bus met reclamemateriaal. De meeste reclame wraps worden gemaakt met vinylfolie of laminaat, veelal gedrukt op grote formaten. Dit maakt het een uiterst effectieve manier van outdoor advertising, aangezien het potentiële klanten naar jouw website of product kan leiden.

Waarom kiezen voor reclame wrapping van bussen?

Er zijn tal van voordelen aan het wrappen van bussen. Ten eerste is het een van de meest effectieve manieren om uw merk te promoten. Door je reclamemateriaal op bussen te wrappen, kun je je doelgroep eenvoudig bereiken. Je bent niet afhankelijk van wisselende locaties, waardoor je een groter bereik hebt. Dit betekent dat je meer mensen bereikt dan met andere vormen van outdoor advertising.

Daarnaast is het aantrekkelijk omdat het relatief goedkoop is. In vergelijking met andere outdoor advertising-mogelijkheden is deze optie betaalbaar. Tenslotte is het gemakkelijk te onderhouden; een ding dat je met andere outdoor advertising-mogelijkheden vaak niet kunt zeggen.

Hoe kun je reclame wrapping van een bus laten doen?

Als je op zoek bent naar reclame wrapping voor je bus, is het belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen. AMS Digital is een van de meest ervaren leveranciers. Zij bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder full wrapping, partial wrapping, dakreclame en zij- en achterruiten voor bussen.

Andere serviceproviders kunnen rechtstreekse druk op vinyl, laminaat, wallpapers, displays, textieldruk of raamfolie aanbieden. Met deze services kunnen bedrijven hun ideeën tot leven laten komen door het bedrukken van hun reclamemateriaal op bussen.

Welke resultaten kan je verwachten?

De effectiviteit van reclame wrapping van bussen zijn succes wordt bewezen. Zo bevatten onderzoeken uitgevoerd door het OV-bureau van Londen veel data waaruit blijkt dat reclame wrapping van bussen een van de meest effectieve geverifieerde manieren is om outdoor advertising te verrichten.

Ook andere onderzoeken tonen aan dat deze vorm van outdoor advertising bedrijven kan helpen hun merkidentiteit te vergroten en hun naamsbekendheid te verhogen. Onderzoekers concluderen dat dergelijke investeringen meer klantenloyaliteit teweegbrengen en de verkoop kunnen verhogen.

Een van de meest overweldigende voordelen van reclame wrapping van bussen is dat het je merk een constant en voortdurend zichtbaarheid biedt. Het passerby-effect wordt hiermee vergroot. Wanneer er bussen rondrijden met je merk erop, zullen potentiële klanten of gebruikers geneigd zijn om dat te onthouden en passerende zich ervan bewust zijn.

Conclusie

De reclame wrapping van bussen wordt steeds populairder onder bedrijven. Er zijn veel voordelen aan verbonden, waaronder een grotere merkbekendheid, meer klantenloyaliteit, een verhoogde naamsbekendheid en een groter bereik. Al helemaal als je kiest voor een betrouwbare leverancier zoals AMS Digital, kun je ervan uitgaan dat je reclame wrapping op bussen van hoge kwaliteit en duurzaamheid zal genieten. Bovendien is het een betaalbare manier om outdoor advertising te verrichten, waardoor het een win-winsituatie is voor bedrijven die op zoek zijn naar originele en krachtige manieren om hun merk te positioneren.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Wrapping bus

!–StopPubText–>.