Menu Sluiten

Advertentieformaten Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over advertentieformaten bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Advertentieformaten Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advertentieformaten bus

it looks like javascript is disabled. Please enable it in order for this website to work properly. Strak diensten cases blog team over ons contact jobs menu home diensten cases team jobs contact facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld advertentieformaten bus met gegarandeerde rendementsstijging Het netwerk heeft mannelijke en vrouwelijke gebruikers van jong tot oud in elke regio en met alle interesses. Dat is meteen ook de grote kracht van adverteren op facebook want je kan heel duidelijk aangeven naar wie je wilt communiceren. Adverteren op facebook kan je inzetten voor verschillende doelen. Zo kan je inzetten op je extra online verkoop door een campagne die focust op je webshop. Maar doordat je je doelgroep ook op regio kan toespitsen is een campagne om je lokale verkoop te stimuleren ook een optie. Verder kan je facebook ook inzetten om je merk te laten groeien of meer likes op je bedrijfspagina te genereren Wat verstaan we onder advertentieformaten bus Het promoten van .

.

Sterke info over Advertentieformaten bus

.