Menu Sluiten

Tips Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tips reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tips Reclame Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tips reclame op bus

menu vacatures direct mailing over mastermail webshop blog webshop particulieren withlove contact creer een verhoogde lead generation . Doelgroep bepaal welk publiek het meest genteresseerd is in jouw product of dienst. Voor wie is dit relevant je campagne over vermogensbeheer zal bijvoorbeeld meer effect hebben bij plussers dan bij schoolverlaters. Denk dus op voorhand goed na over jouw doelpubliek en stel vervolgens een relevante adressenlijst samen. . Copywriting schrijf je brief in de taal van je doelgroep. Dat is nu net wat een copywriter doet tips reclame op bus binnen uw budget Zo zal het clinteel van een advocatenkantoor anders aangeschreven worden dan de potentile kopers van een hip zonnenbrillenmerk. Het gaat om een ander publiek in een andere context. Taal en stijlgebruik is dus erg belangrijk zeker in een direct mail. Een goede direct mail begrijp je in een oogopslag je tekst is scanbaar geschreven je beperkt je tot de esse.

active slaapsysteem comfort matras accessoires brochure amp prijzen vind een winkel webshop blog acties klantenreacties rugaandoeningen faq tevredenheidsgarantie dorsoo in bampbs en hotels over dorsoo contact blog acties klantenreacties rugaandoeningen faq tevredenheidsgarantie dorsoo in bampbs en hotels over dorsoo contact active slaapsysteem comfort matras accessoires ergonomische hoofdkussens dekbedden bedkaders bijzetmeubels bedlinnen warmtekussens cadeaubon brochure amp prijzen vind een winkel webshop home brochure prijzen brochure en richtprijzen aanvragen interesse in ons active slaapsysteem of in andere producten uit ons assortiment vraag uw dorsoobrochure aan en ontvang deze via email of per post. In de brochure kan u ook richtprijzen vinden van onze producten De verkoopprijs van tips reclame op bus Wij verwelkomen u nadien graag in de winkel voor uitgebreid en gepersonaliseerd slaapadvies. Hoe wilt u .

Gegevens over Tips reclame op bus

toggle navigation home producten autobelettering reclamepanelen etalagebelettering signalisatie spandoeken digital printing plakletters schildersjablonen freesletters zeefdruk bootnamen zonwerende folies realisaties autobelettering reclamepanelen etalagebelettering signalisatie spandoeken digital printing plakletters schildersjablonen freesletters zeefdruk bootnamen zonwerende folies partners team contact autobelettering informatie eigenschappen realisaties informatie uw bedrijfswagen bestelwagen vrachtwagen aanhangwagen valt op door een mooie en professionele belettering of digital print. Van alle auto s bestel en vrachtwagens autobussen vliegtuigen hebben wij de nieuwste modellen op schaal op dvd van creativ collection . Wij verzorgen uw autobelettering van a tot z. Van gew.