Menu Sluiten

Voordelen Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over voordelen reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Voordelen Reclame Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen reclame op bus

spring naar de inhoud arrowdown arrowleft arrowright arrowup bus calendar coineuro envelop facebook facebook googleplus home instagram linkedin linkedin location mail phone quotesleft quotesright iconsfavorite twitter whatsapp whatsapp youtube offerte aanvragen english inloggen vaste klanten brouwer tours home touringcars offerte aanvragen ons wagenpark soorten vervoer touringcar huren taxibus huren. dubbeldekker huren minibus huren partybus huren thema touringcar vervoer rouwvervoer trouwvervoer rolstoelvervoer soldaat van oranje congresvervoer limousine vervoer brouwer exclusive luxe touringcar businessclass touringcar vip luxe taxi extra catering touringcar reizen offerte aanvragen schoolreizen schoolreizen dagtochten dagtochten meerdaagse meerdaagse reis evenementen evenementenvervoer offerte aanvragen over ons offerte aanvragen over brouwer tours video s historie keurmerk partners vacature.

overslaan en naar de inhoud gaan search main navigation feem active cleaner tips amp tricks kopen over ons contact nl fr en feem fans vertellen kruimelpad home tips amp tricks feem fans vertellen tips amp tricks getuigenissen ontdek de tips en ervaringen van echte feemgebruikers paula verschueren kontich ik gebruik al jaren feem voordelen reclame op bus zijn vaak gezocht Het is al heel wat jaren geleden ik denk meer als jaar dat ik het heb leren kennen in de blokker. En nadien heb ik het ook regelmatig op de markt gekocht. Feem kan ik voor alles gebruiken en het is allemaal proper. Je spuit erop een natte doek en het is allemaal in orde. Zo moet het zijn vind ik je moet geen slaaf van je huis zijn Wat omvat voordelen reclame op bus Ik gebruik het voor alles voor de vloer de keuken mijn ramen in de badkamer op hemdjes de kragen en zelfs buiten voor mijn dakgoten. Ik ben er zo tevreden over omdat ik het in een grote bus kan krijgen en zo .

Kundigheid over Voordelen reclame op bus

skip to main content frnl zoeken contacteer ons in belgi contacteer ons in luxemburg login meer weten over ons wie zijn wij missie amp visie van jcdecaux belux onze verbintenissen duurzame ontwikkeling uw partner steden luchthavens metro bus amp tram treinstations winkelcentra shopping malls en retail particulieren en verhuurders onze partneroplossingen diensten voor het publiek publieke deelfietsen outdoor communicatie en digitale reclame connectiviteit en nieuwe touchpoints adverteren in belgi onze media the best stages in the city redenen waarom ooh topprestaties levert de doeltreffendheid van digital ooh keyfacts over het eindejaar periode bij uitstek om ooh te kiezen voor uw campagnes bereikmetingen posttest de impact van de campagnes postbuy digital carrefour mediaoplossin.