Menu Sluiten

Adverteren Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op openbaar vervoer

home over ons vhf taxi app taxi card vervoer taxi service bezorgen eten bezorgen adverteren limousine service senioren service luchthavenvervoer nieuws contact faq een eigen auto zal in de toekomst bijna overbodig zijn home nieuws een eigen auto zal in de toekomst bijna overbodig zijn deelwagens deelfietsen uber of de traditionele taxi het zijn verschillende vormen van ridesharing die al favoriet zijn in de grote steden in belgi. In de toekomst zal dit steeds populairder worden aangezien de huidige generatie de zogenaamde millennials veel meer behoefte hebben aan deze vormen van reizen en zeker als het gaat om vervoer in t stad. Ook het obenbaar vervoer maakt uiteraard deel uit van het totaalplaatje van manieren om openbaar te reizen adverteren op openbaar vervoer binnen uw budget Deze huidige generatie heeft veel minder behoefte aan bezit . De maandelijkse vaste kosten zijn vaak relatief hoog en ook het onde.

laatste filter alle australische cijfers procent coviddoden had onderliggende aandoening februari linksliberale krantenredacties ontdekken wit privilege februari eu kan subsidies schrappen van lidstaten waar rechtstaat bedreigd is februari van der straeten kernuitstap beslissen op basis van cijfers februari illegale migratie richting europa steeg in januari met procent februari agressie in vlaamse scholen neemt opnieuw toe februari de croo niet aanwezig tijdens debat over kernuitstap februari vlaanderen wil waterstof voor energieproductie importeren vlaams belang ontevreden februari klok tikt voor kernuitstap groen blijft vastberaden februari bouchez over groen partij van enkele procenten kan niet voor heel het land beslissen februari migranten krijgen meer steun om vrijwillig terug te keren maar gedwongen.

Toelichting over Adverteren op openbaar vervoer

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden De verkoopwaarde van adverteren op openbaar vervoer Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukke.