Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit openbaar vervoer

bel ons op volg ons op home over ons diensten fiscale kerngetallen links nieuws vacatures contact maak afspraak bel ons op home over ons diensten fiscale kerngetallen links nieuws vacatures contact maak afspraak maak een afspraak met onze experten wenst u graag een afspraak te maken vul onderstaand contactformulier in of contacteer ons rechtstreeks via . Uw voornaam uw naam uw telefoonnummer uw emailadres ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens nieuws home nieuws nieuws lees hier onze laatste nieuwsberichten in dit nieuwsoverzicht kan u alle ontwikkelingen die betrekking hebben op uw boekhouding of het laatste nieuws van fiduciaire ryckeman op de voet volgen. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie tarieven publiciteit openbaar vervoer : vind meer info hier De balanscentrale in het nieuw de balanscentrale onderdeel van de nationale bank van belgi nbb voert vanaf januari wijzigingen door die een impact kunnen hebben op de manier waarop u een jaarrekening neerlegt. Een neerlegging op papier is niet meer mogelijk online wordt eenvoudig.

lvw.be verhuurvoorwaarden aanhangwagens algemene voorwaarden verhuurkontrakt art. onderhavige en op keerzijde gedetailleerde en beschreven overeenkomst is een huurcontract. De huurder zal geen ander recht of titel kunnen uitoefenen dan deze voortvloeiend uit deze overeenkomst en in de mate hierna bepaald verduidelijkt of beperkt. De huidige algemene huurvoorwaarden beheersen als enige de overeenkomst en primeren over eventueel algemene voorwaarden van de huurder. Art bis de ondertekenaar van huidige overeenkomst verbindt zich solidair met de rechtspersonen met de natuurlijke personen en met de verenigingen. In wiens naam hij optreedt ten overstaan van de verhuurder voor alle verplichtingen die de huurder op zich neemt conform deze overeenkomst en conform de wettelijke bepalingen ter zake. Art. de verhuring wordt toegestaan voor een termijn zoals in huidig contract bepaald. Ze vangt aan op de dag van de werkelijke ter beschikkingstelling van het voertuig bent u geïnteresseerd in tarieven publiciteit openbaar vervoer Eventuele verlengingen moeten door.

Interesse in Tarieven publiciteit openbaar vervoer

avis brabant over ons wist u dat avis waarom service huurvoorwaarden voordelen promoties vloot faq contact alle avis hoofdkantoren in belgi populaire avis autoverhuur locaties reserveren wagenpark u bevindt zich hier home huurvoorwaarden huurvoorwaarden huurvoorwaarden algemene huurvoorwaarden belgi aandacht de huurder kan niet reserveren noch betalen met een prepaid kaart het contract wordt uitsluitend geregeld door onderhavige algemene huurvoorwaarden die voorrang hebben op de voorwaarden van de huurder in het bijzonder deze vermeld op een bestelbon. De verhuurder verhuurt aan de huurder het voertuig beschreven onder rubriek elementen van het voertuig . Het feit van het ondertekenen van het onderhavige contract verbindt zowel de huurder als zijn eventuele lastgever. Elke betekening kan rechtsgeldig gebeuren op het adres dat door de ondertekenaar van het contract is opgegeven dat van de woonplaats of h.