Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit bus

boekhouding fiscaliteit nieuws op deze pagina vindt u een aantal artikels die u als ondernemer informeren over recente wijzigingen aan de wetgeving aandachtspunten en tips en tricks voor uw bedrijf. .. de wederopbouwreserve fiscaal speerpunt voor het postcoronatijdperk het parlement keurde midden november een maatregel goed die vennootschappen moet toelaten om na de coronacrisis de financi le reserves weer op te bouwen. Houdt u uw winsten in de vennootschap dan bespaart u snel maar tijdelijk heel wat belastingen. Lees meer .. bijstand van een advocaat in fiscale zaken wie wordt aangehouden en voor de onderzoeksrechter moet verschijnen heeft vanaf de eerste verschijning recht op een advocaat tarieven publiciteit bus voor bedrijven op maat Dat is een internationaal erkend recht sinds het arrest van het europees hof voor de rechten van de mens in de salduzzaak. In fiscale zaken kan u ook strafrechtelijk vervolgd worden. Is die salduzdoctrine dan ook van toepassing lees meer .. vlaamse erfbelasting voor familiale vennootschappen de vlaamse erfbelasting kent net als de andere gewesten een bijzonder ta.

het nieuws van de week de serrist menu het weekblad geschiedenis het nieuws van de week de serrist adverteren zoekertjes contact commerciele advertenties in de serrist de serrist is een efficiente manier om publiciteit te maken in de druivenstreek tegen interessante voorwaarden. Er worden ook regelmatig extra edities uitgegeven van de serrist. Wij aanvaarden zelf ontworpen publiciteit of staan ter uw beschikking om uw advertentie te ontwerpen. De serrist zorgt ervoor dat uw advertentie zijn doel zal bereiken. De beste manier om zelf opgemaakte advertenties door te sturen is in pdfformaat. Andere formaten zijn ook welkom maar deze vergen soms een verwerking door onze prepress afdeling. Drukproeven die wij per email versturen voor akkoord zijn in pdfformaat. Het materiaal moet dinsdagmiddag de week .

Vragen over Tarieven publiciteit bus

you may be trying to access this site from a secured browser on the server Aandacht over tarieven publiciteit bus Please enable scripts and reload this page. Turn on more accessible mode turn off more accessible mode skip ribbon commands skip to main content turn off animations turn on animations sharepoint sign in follow infopropeller.be nederlands franais english sign in welcomecurrently selected training towning flags english language proficiency night flying private airplane pilot acrobatics tail wheel first flights and incentives sightseeing flights stunt flight with dubbeldekker font flight indulgence flight incentives stunt flight sales initiation flight publicity and airphotography air advertising air photography renting morane t oobom pitts .