Menu Sluiten

Reclame Zijkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame zijkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Zijkant Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame zijkant bus

home over ons nieuws jobs contact disclaimer software ict producten diensten events opleidingen ondersteuning select page contact p een vraag voor de helpdesk neem dan een kijkje op de pagina ondersteuning reclame zijkant bus lijst cevi nv bisdomplein gent belgi telefoon emailcontactcentercevi.be openingsurenop werkdagen van . Tot . Uur sluitingsdagen april mei juni juli juli augustus en november november december ondernemingsnummer be .. Rsznummer iban belfius be bic gkccbebb logins nv generaal de wittelaan b mechelen belgi telefoon email helpdesklogins.be openingsurenop werkdagen van . Tot . Uur sluitingsdagen april mei juni juli juli augustus november november december ondernemingsnummer b.

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot aankondiging voorlopige afgelasting wedstrijden voor zeer belangrijk nieuws .. Onze uitbatingsvergunning jaar geldig is ten einde gekomen op oktober . Wij zijn met het dossier van de verlenging van de aanvraag begonnen jaar geleden met de geluidsmetingen maar door covid hebben we zeer veel vertraging opgelopen. Het dossier is ongeveer bladzijden dik met alle mogelijke studies geluid bodem water lucht verkeer etc. Wij hebben altijd gedacht dat voor een verlenging van een vergunning een tolerantie mogelijk was maar dat blijkt nu juridisch niet mogelijk. Dat betekent dus dat we voorlopig niet meer kunnen organ.

Kennis over Reclame zijkant bus

frennl presentatie wie ben ik cv palmares coaching en diensten antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays alternatieve micromobiliteitstoestellen seminaries workshop videoconferentie getuigenissen antistress rijden coaching voor rijbewijs rijschool ecodriving ecorijden defensief rijden slipcursus ndash antislip cursus trackdays multimedia presentatie clips artikelen in de pers verschijning tv radio mijn advertenties voor radio mijn advertenties op tv mijn dvdrsquos mijn partners overige activiteiten go belgian go emotion tips en nieuws tips van de maand nieuws contact menu vraag ons om je te bellen alternatieve ritten in elektrische voertuigen vier praktische manieren om snel en intelligent te bewegen … Elektrische fiets scooter enkel wiel en segway. Vriendelijke voertuigen die korte ritten kunnen maken rond uw huis kantoor enz. Beeumlindig uw reis intelligent en snel na reizen met de auto trein bus metro etc De verkoopprijs van reclame zijkant bus Maximale.