Menu Sluiten

Inspiratie Adverteren Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over inspiratie adverteren op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Inspiratie Adverteren Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inspiratie adverteren op tram

skip to main content frnl zoeken contacteer ons in belgi contacteer ons in luxemburg login meer weten over ons wie zijn wij missie amp visie van jcdecaux belux onze verbintenissen duurzame ontwikkeling uw partner steden luchthavens metro bus amp tram treinstations winkelcentra inspiratie adverteren op tram informatie aanvragen shopping malls en retail particulieren en verhuurders onze partneroplossingen diensten voor het publiek publieke deelfietsen outdoor communicatie en digitale reclame connectiviteit en nieuwe touchpoints adverteren in belgi onze media the best stages in the city redenen waarom ooh topprestaties levert de doeltreffendheid van digital ooh keyfacts over het eindejaar periode bij uitstek om ooh te kiezen voor uw campagnes bereikmetingen posttest de impact van de campagnes postbuy digital carrefour mediaoplossingen aports billboard .

overslaan en naar de inhoud gaan agenda overzicht poeziactiviteiten in vlaanderen collectie documentatiecentrum catalogus aanwinsten zuidafrikaanse poezie documentatiemappen over het documentatiecentrum shop pozieshop webshop contact geschenkbon poziekrant alle nummers poziekrant abonneren adverteren in de mogelijkheden van inspiratie adverteren op tram poziekrant publicaties onze publicaties uitgeverij bestel educatief aanbod pozieroutes pozie voor scholen leesgroepen rondleiding vormingen amp lezingen lessuggesties over ons wat doen we contact wie is wie geschiedenis poziecentrum in uw testament privacy zoekveld zoeken abonneer je op poziekrant schrijf je in op de nieuwsbrief volg ons op lessuggesties onze publicaties pozieweek versopolis dichter des vaderlands gouden poziemedaille podcast beeldspraak poziecentr.

Het terrein van Inspiratie adverteren op tram

.