Menu Sluiten

Voordelen Busreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over voordelen busreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Voordelen Busreclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voordelen busreclame

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven voordelen busreclame voor meer omzet Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser. Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media. Home onze diensten current referenties nieuws jobs cases team contact marketingadvies vraag jouw offerte aan de zin om te ondernemen zit in jouw dna dat is zeker. En toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt… Je staat bekend om je dynamische aanpak. Maar hoe zet je jouw zaak nog meer in de kijker en zorg je voor een diepgaand contact met je klanten hoe zet je een marketing strategie op dat zijn vragen waar dna graag op antwoordt De handelswijze m.b.t. voordelen busreclame Wij helpen je graag met strategisch marketingadvies. Het kiezen voor een geschikte marketingstrategie levert veel voordelen op je begrijpt de noden en behoeftes van je klanten hogere omzet de juiste doelgroep bereiken je doelen bepalen en behalen tijd om de handen in elkaar te slaan bekijk samen met dna jouw partner als marketing bureau je bedrijf door een compleet andere bril en laa.

.

Berichtgeving over Voordelen busreclame

.