Menu Sluiten

Inspirerende Busreclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over inspirerende busreclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Inspirerende Busreclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inspirerende busreclame

sorry maar uw internet explorer browser is te oud om deze website correct weer te geven. Gelieve te upgraden of gebruik te maken van chrome firefox safari edge of een andere compatibele browser. Lukt dit niet dan kunt u ons ook volgen via sociale media inspirerende busreclame passend voor uw onderneming Home onze diensten referenties current nieuws jobs cases team contact referenties we kregen de voorbije jaren het vertrouwen van heel wat ondernemers. We mochten dan ook al heel wat leuke dingen uitwerken van marketing campagnes over social media en content creatie tot grafisch maatwerk. Onze klanten aan het woord ik ben super trots op het gehele plaatje joke decru directeur aapvzw ik heb het al gezegd maar ik wou het toch nog even doen merci het is een hele weg geweest maar het eindresultaat mag er zijn. Ik krijg leuke reacties mensen vinden hun weg om zich in te schrijven en ik ben super trots op het gehele plaatje Wat verstaan we onder inspirerende busreclame He.

.

Kennisbank over Inspirerende busreclame

.