Menu Sluiten

Kost Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over kost reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kost Reclame Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kost reclame op bus

nl fr en de bezoek onze webshop de papierfabriek joos connect joos print joos smartcom joos connect joos print joos smartcom over group joos duurzaam ondernemen garanties realisaties nieuws jobs contact waarom personaliseren het overwegen waard is… uit de whitepaper nog persoonlijker is strafbaar blog nummer consumenten worden dag in dag uit overstelpt met honderden commercile boodschappen. Voor bedrijven is het een uitdaging om de aandacht te blijven trekken kost reclame op bus rendeert op korte termijn Ze gaan daarom op zoek naar manieren om doelgroepen zo efficint mogelijk te bereiken om doelgroepen te overtuigen om bij hun bedrijf te kopen. En voor zij die denken dat drukwerk geen deel meer uitmaakt van deze strategie think again uit onderzoek blijkt namelijk dat print en meer bepaald direct mail nog steeds een belangrijke plaats opeist in de marketingcommunicatiemix. Zeker omdat de br.

res voor consumentenvoor consumenten res voor handelaarsvoor handelaars fr nl nl fr mijn resrekening over ons wat is res missie amp visie geschiedenis resteam res swap blog zoek een handelaar resrekening openen aanbiedingen res market faq contact resteam contactformulier home resrekening openen resrekening openen wil je een resrekening openen als consument stuur een email naar consumentres.be vermeld hierbij je naam en adresgegevens de rekening wordt meteen geopend en je kaart opgestuurd naar je adresgegevens. Kostprijs eerste jaar gratis nadien res per jaar wil je een resrekening openen als handelaar vul het onderstaande inschrijvingsformulier in en verstuur eeacuten van onze medewerkers neemt contact op om je inschrijving te finaliseren je resrekening wordt actief… …vanaf dan krijg je extra omzet en nieuwe.

Kennisbank over Kost reclame op bus

contactgegevens leeuwerikheide balen ingemgvd.be sluit sidebar naar de inhoud springen mgvd mediagroep van dyck menu home events outdoor advertising contact open sidebar zoeken naar druk op enter om te zoeken zoekformulier sluiten open zoekformulier outdoor advertising vele mediavormen worden geconfronteerd met een versnippering door het overaanbod met als gevolg een versnippering van het bereik zoek je naar kost reclame op bus Maar .iedereen komt buiten nu meer dan ooit we kunnen dus terecht stellen dat affichage of buitenreclame in het algemeen het laatste echte massamedium is. Buitenreclame is immers onvermijdelijk je kunt het niet negeren uitzetten of wegzappen kost geen inspanning om de boodschap te ontvangen hoef je niet te gaan lezen luisteren of kijken.