Menu Sluiten

Reclame In Metrostations Antwerpen

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame in metrostations antwerpen kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame In Metrostations Antwerpen

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame in metrostations antwerpen

eiffage ab over ab onze activiteiten burgerlijke bouwkunde zorg onderwijs en opleiding parkings kantoren utilitair openbaar residentieel industrie renovatie restauratie bouwteam grote projecten werven in uitvoering duurzaamheid innovatie jobs onze vacatures werken bij ab nieuws contact menu over ab onze activiteiten burgerlijke bouwkunde zorg onderwijs en opleiding parkings kantoren utilitair openbaar residentieel industrie renovatie restauratie bouwteam grote projecten werven in uitvoering duurzaamheid innovatie jobs reclame in metrostations antwerpen maatwerk onze vacatures werken bij ab nieuws contact zoeken homeburgerlijke bouwkunde burgerlijke bouwkunde burgerlijke bouwkunde ab s ruime ervaring en expertise in burgerlijke bouwkunde stellen ons in staat om zeer grote projecten te bouwen bruggen en viaducten tunnels en kademuren sluizen en verkeerswisselaars spoorinfrastructuren en trein en metrostations bekijk ook eens reclame in metrostations antwerpen Antwerpse bouwwerken is er zich van bewust dat bouwen moet gebeuren met respect voor de omgeving en met aandacht voor de vooropgestelde planning. Door te steunen op een innovatieve uitvoeringsdi.

.

Berichtgeving over Reclame in metrostations antwerpen

.