Menu Sluiten

Regionale Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over regionale reclame.

De belangrijkste reden waarom kleine bedrijven gebruik maken van regionale reclame is om te profiteren van de voordelen van het medium of begrip locale reclame. Veel reclame bedrijven bieden een pakket regionale reclame aan om te voldoen aan de behoeften van locale ondernemers of met de bedoeling een specifieke reclame boodschap te brengen aan een locaal of regionaal publiek. Trouwens, als u van plan bent om volledig gebruik maken van de voordelen van deze regionale reclame pakketten, moet u een geschikt pakket kiezen dat geschikt is om de reclame regionaal weer te geven.

Bij het kiezen van regionale reclame als medium, moet u rekening houden met het type van het publiek waar u zich naar richt. Als u zich richt op een bepaalde groep mensen,.

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionale reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionale Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionale reclame

navigation home de studio reclame telefonie corporate instore elearning demos stemmen nieuws contact nl en fr home de studio reclame telefonie corporate instore elearning demos stemmen nieuws contact nl en fr algemene voorwaarden contact behalve bijzondere voorwaarden vermeld op de voorzijde van de factuur of de bestelbon en ondertekend door spotlight reclame bv zijn enkel en bij uitsluiting van elke andere de onderhavige algemene voorwaarden dewelke vermeld staan op onze website www.spotlight.be en op de achterzijde van de factuur of bestelbon van toepassing regionale reclame informatie aanvragen Een overeenkomst komt slechts tot stand na de schriftelijke bevestiging door spotlight reclame bv. Een begin van uitvoering geldt als bevestiging tenzij dit onder voorbehoud is gebeurd. Elke annulering van ee.

franais nederlands home wie zijn wij referenties contact wegwijzer wij nemen in dienst news videos home radiotvbioscoopreclame regionale tvreclame regionale tvreclame bij televisie zijn regionale loskoppelingen niet mogelijk. Daardoor geeft de regie u de toestemming om een regionale voorkeursprijs te genieten zelfs als uw spot nationaal wordt verspreid. Een groot aantal verkopers van meubels bedden en andere interessante producten in feite een brede waaier genieten deze voorkeurstarieven. Het gebeurt vaak dat een regionale adverteerder slechts van het toegepaste tarief moet betalen. Voorwaarden om te worden aanvaard als regionale adverteerder enkel een verkooppunt hebben in n regio of enkel vermelding maken van de verkooppu.

Het domein van Regionale reclame

reclamebureau masters communication home full service webdesign logo huisstijl grafisch ontwerp belettering verpakking en etiketten radioreclame video en animatie direct mailing pointofsale reclamebureau product branding corporate identity content marketing over ons portfolio contact nieuws masters communication times navigatie home full service webdesign logo huisstijl grafisch ontwerp belettering verpakking en etiketten radioreclame video en animatie direct mailing pointofsale reclamebureau product branding corporate identity content marketing over ons portfolio contact nieuws privacy disclaimer disclaimer privacy amp cookie policy sitemap contact masters communication reclamebureau wortegemseweg waregem belgi infomasterscommunication.be t een goed klinkende radiorespot radio en tvreclame wij schrijven niet alleen het scenario maar zoeken ook de juiste stemmen en zorgen voor de studioopname. Ook de inplanning het uitzendschema en de boeking kan u aan ons toevertrouwen Wat betekent regionale reclame U kunt kiezen voor regionale reclame op bv. Nostalgie of o.