Menu Sluiten

Regionaal Adverteren

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionaal adverteren kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionaal Adverteren

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionaal adverteren

menu vandaag deze week home gemeente affligem algemeen asse beersel bever brussel de rand denderstreek dilbeek drogenbos filmlocaties galmaarden gooik halle herne i love halle lennik regionaal adverteren voor meer omzet liedekerke linkebeek londerzeel merchtem online autosalon actie opwijk pepingen roosdaal sintgenesiusrode sintpietersleeuw takeaway in pajottenland en zennevallei ternat vlaamsbrabant weerbericht tv agenda lokale handel en wandel adverteren loont contact over ons algemene info medewerkers contacteer ons nieuwsbrief om hallewie zich in halle laat vaccineren krijgt extra spuitje om hallelieve blancquaert zet allemaal hallenaren op foto om hallegeen hyacintenfestival in hallerbos is open maar met beperkingen om londerzeel merchtem heropening van popup zanzibar is nu niet opportuun om halle gooikluca cragnaz volgt leo op als peter van fp hallegooik girls om tollembeekzware frontale botsing op vollezelestraat om hallewie zich in halle laat vaccineren krijgt extra spuitje om regiode lijn en mivb verwa.

spotshop myvar nieuwsbrief gratis downloads nl nl fr toggle navigation nl nl fr spotshop myvar home adverteren gratis downloads adverteren adverteren op aanbod wil je adverteren via radio tv display of zoek je een creative partnership bekijk ons aanbod jouw doelgroepen match je campagne met onze brede en kwalitatieve luisteraars en kijkers. Bepaal je doelgroep onze sterke merken wil je graag adverteren via een van onze vrtmerken ontdek onze merken regionaal adverteren wil je graag gericht targeten in een of twee provincies via radio adverteer op regio onze merken blog contact copyright var bereik meer dan van alle vlamingen radio blijft ontzettend populair bij alle leeftijdsgroepen en online luisteren is in opmars. Lees meer leer onze merken beter kennen benieuwd naar de doelgroep profiel luister.

Data over Regionaal adverteren

skip to content guldenberg bus antwerpen infoindito.be home google ads google optimalisatie google friendly websites contact partner worden wat is google ads adverteren met google ads rendeert van de surfers gebruikt google google ads is een snelle manier om actief aanwezig te zijn op google Wat betrachten we met regionaal adverteren Google is de grootste zoekrobot in belgi. Voor van de internetgebruikers is google de eerste bron van informatie. Zowel regionaal als nationaal met google ads kan u zowel regionaal als nationaal adverteren. Steeds aan een lage kostprijs. En bovendien trek je enkel bezoekers aan die echt genteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Kostprijs google ads bepalen van de campagnedoelstellingen zoekwoorden en advertenti.