Menu Sluiten

Regionale Reclame Zichtbaarheid

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over regionale reclame zichtbaarheid kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Regionale Reclame Zichtbaarheid

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Regionale reclame zichtbaarheid

toggle navigationtoggle navigation contact opnemen met support contact eshop nl en fr nl toggle navigation home outdoor regionale reclame zichtbaarheid verdient geld voor jou led display aanhangers vms verkeersbord aanhangwagen totems led full hd totem dubbelzijdig teken wallmounted led display scoreborden boardings led buitenshuis schermen op maat indoor professionele monitoren hoge lichtsterkte monitoren ecran pour pc fullhd totem mobiel lcdscherm window led display transparant scherm multisportscorebordscherm indoor ledboarding op maat gemaakt binnenscherm collaborative displays schermhuur scherm voor een winkeletalage ledreclametrailers verhuur van leddisplayvrachtwagens lang termijn ledtotem voor buitengebruik locatie bornes fullhd aangepaste schermhuur voor binnen buitengebruik diens.

home grafisch grafische vormgeving autobelettering branding groot formaat illustraties print lichtreclame voor meer zichtbaarheid communicatie animatie video advertenties content creation copywriting mailing media marketingadvies social media webdesign web development website voor vrije beroepers ecommerce professionele fotografie projecten contact aanbod home portfolio contact webdesign print belettering ecommerce fotografie grafische vormgeving groot formaat animatie video illustraties mailing marketingadvies media uw weg vinden in het medialandschap of het aanspreken van de juiste mediabedrijven is niet altijd even makkelijk. Reken op ons voor een efficinte mediaplanning waarbij budgetonderhandelingen en het .

Kennisbank over Regionale reclame zichtbaarheid

esmplatform referenties over ons contact nederlands nederlands franais deutsch english home extra clubinkomsten meerwaarde voor adverteerder nationaal sponsor programma sponsor zoekt clubs select page reclame moet niet gezien worden het moet opvallen reclame moet niet gezien worden het moet opvallen alleen voor sportclubs die meer sponsoring willen de overgang van sponsor naar adverteerder was al aan het gebeuren. de wereldwijde pandemie drukte enkel op de fastforward knop. Dit kan het napstermoment van de sport zijn een buigpunt waar deindustrie fundamenteel moet ingaan op de manier waarop zij is gestructureerd en waar zij haar inkomsten vandaan haalt. Teruggeven aan adverteerders is een grote uitdaging die oplossingen nodig heeft als de sportwereld wil overleven wat komen gaat. Advertenties op meerdere schermen geef alle kinderen de kans om te sporten. biedt hen de ruimte infrastructuur en de mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen. maak hun droom waar en laat ze zich amuseren samen met hun vrienden bent u geïnteresseerd in de prijs van regionale reclame zichtbaarheid El.