Menu Sluiten

Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op tram

werk over contact facebook instagram linkedin advertentie affiche affiches baanaffiche baanaffiches baseline slogan bedrijfsmap bedrijfspresentatie bedrijfspresentaties bedrijfsvoorstelling beletteren belettering voertuig beursstand billboard billboards brainstorm briefpapier brochure brochures cadeaubon campagne campagnebeeld catalogus communicatiebureau communicatiestrategie corporate identity display draagtas winkeltas draagtassen facebook advertising facebookpagina flyer folder folders fotografie freelance ontwerper full service communicatiebureau geveldoek geveldoeken gevelsignalisatie grafisch bureau grafisch design grafisch ontwerp huisstijl identiteit instagram ipad iphone layout leaflets logo magazine mai.

home spoor amp tramwerken montage amp laswerk kraanbanen spoorwegmateriaal fotogalerij jobs contact vertrouwd op weg… kwalitatief nieuw en tweedehands spoormateriaal met bijna jaar ervaring in spooraanleg en spoorwerken weet siebens spoorbouw u uiterst kwalitatief nieuw en tweedehands spoormateriaal in hemiksem en omstreken te bezorgen reclame op tram gevraagd Ook voor het uitvoeren van diverse montage en laswerken kunt u bij deze specialist in tram en spoorwerken terecht. Leverancier voor spoormateriaal siebens spoorbouw uit hemiksem is een gewaardeerde partner voor heel wat bedrijven in de omgeving Een alternatief voor reclame op tram Als specialist in tram en spoorwerken weet het bedrijf perfect welke materialen goed duurzaam en financieel voordelig zijn. Het bedrijf biedt dan ook een ruim gamma kwalitatieve materialen aan die over alle bijhorende garanties beschikken. Aanbod kwalitatief spoormateriaal bij siebens spoorbouw kunt u t.

Kennisbank over Reclame op tram

skip to main content frnl zoeken contacteer ons in belgi contacteer ons in luxemburg login meer weten over ons wie zijn wij missie amp visie van jcdecaux belux onze verbintenissen duurzame ontwikkeling uw partner steden luchthavens metro bus amp tram treinstations winkelcentra shopping malls en retail particulieren en verhuurders onze partneroplossingen diensten voor het publiek publieke deelfietsen outdoor communicatie en digitale reclame connectiviteit en nieuwe touchpoints adverteren in belgi onze media the best stages in the city redenen waarom ooh topprestaties levert de doeltreffendheid van digital ooh keyfacts over het eindejaar periode bij uitstek om ooh te kiezen voor uw campagnes bereikmetingen posttest de impact van de campagnes postbuy digital carrefour mediaoplossingen airports bill.