Menu Sluiten

Zichtbare Reclame In De Regio

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over zichtbare reclame in de regio kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Zichtbare Reclame In De Regio

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Zichtbare reclame in de regio

register home assortiment textiel kledij borden panelen banners belettering drukwerk stickers portfolio druktechnieken contact offerte stickers home assortiment textiel kledij borden panelen banners belettering drukwerk stickers portfolio druktechnieken contact offerte een sticker of zelfklever is een easy reclame. Maar kan zeer snel zijn kleurtint verliezen zichtbare reclame in de regio firma Dus moet je werken met degelijk materiaal en een beschermlaag gebruiken. Assortiment op maat stickers stickers zoek je naar een unieke manier om plakkende reclame te maken het kan met een zelf ontworpen sticker met jouw logo of embleem bedrijfsnaam we hebben ze in allerlei soorten enhellip meer lezen beschrijfbare stickers soms worden er op producten etiketten als bestickering gebruikt die dan best nog beschrijfbaar voor bvb datum naam aan te vullen. Meer lezen .

home services producten checkoutposter cartboards checkouttv supermarkten ondernemers over ons over ons de kracht van herhaling contact home services producten cartboards checkoutposter checkouttv supermarkten ondernemers over ons over ons de kracht van herhaling contact portal ondernemers optimale en lokale zichtbaarheid adverteer in je lokale supermarkt vergroot het bereik bij je lokale doelgroep kracht van de herhaling doelgericht supermarkt reclame is er voor iedere ondernemer die zijn merk lokaal sterker wil neerzetten. Van kleine bedrijven tot aan industrien. Van kleine tandartspraktijken tot aan de grote tandartspraktijken. Van een lokale autogarage tot aan een nationale autodealer. Reclame in de supermarkt is een zeer sterk lokaal marketinginstrument die iedere dag dicht bij je doelgroep staa.

Sterke info over Zichtbare reclame in de regio

ga naar inhoud internetoplossingen op maat home creations diensten oplossingen voordelen realisaties partners immo online contact optin regime het optin regime voor reclame epost wordt van kracht via de wet ecommerce dd. . Optin houdt in dat elektronische post voor reclamedoeleinden enkel nog mag verstuurd worden mits voorafgaande toestemming. De email moet onmiddellijk na ontvangst in zijn globale indruk als reclame herkenbaar zijn. Tevens moet op een ondubbelzinnige manier op een zichtbare en leesbare plaats de vermelding reclame of publicit aanwezig zijn bv. In het onderwerp. Uit de weergegeven informatie moet de geadresseerde duidelijk kunnen opmaken voor wiens rekening de reclame gebeurt. Soft optin regime in belgi sinds het kb dd Wat verstaan we onder zichtbare reclame in de regio heeft belgi een soft optin regime. Het optin principe werd verzacht met uitzonderingen uitzondering eigen klanten .