Menu Sluiten

Reclame Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

Informatie over reclame op openbaar vervoer.

Reclame op openbaar vervoer zoals bus en tram wordt meestal ontworpen in een beperkt formaat om meer impact te hebben, zoals een enkele afbeelding of een foto. Beelden worden gebruikt voor busreclame en tramreclame om de aandacht te vestigen op bepaalde diensten en om een levendig voorbeeld te geven van hoe de dienst de gebruikers ten goede kan komen. Hetzelfde geldt voor buitenreclame.

Busreclame en tramreclame is niet beperkt tot het gebruik van beelden. In feite zijn enkele van de meest succesvolle reclames van outdoor reclame zijn nog steeds beelden. De reclame boodschap op tram of bus moedigt mogelijke klanten aan om een kijkje te nemen naar de advertentie, misschien omdat ze een bus op straat hebben opgemerkt tijdens het rij.

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame op openbaar vervoer

affichagecampagne in heel belgie ontwerp van posters en huur van netwerken of individuele borden reclame op openbaar vervoer offerte aanvragen Affiches van groot formaat msup affiches van klein formaat m en m klein formaat stedelijk meubilair mobiele reclame openbaar vervoer trams en bussen metro s en stations. luchthavenreclame plaatsing outdoor .

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder nace codes zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptie verwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel. bewerking van natuurlijke darmen productie van ongewassen huidwol inclusief ruggewassen huidwol productie van gekoeld of bevroren vlees als hele dieren of in delen verwerking en conserve.

Vragen over Reclame op openbaar vervoer

skip to the primary navigation Onze aanbeveling m.b.t. reclame op openbaar vervoer Skip to the content. Over qlite circulair nieuws faq vacatures fr en menumenu aandacht voor aandacht oplossingen onze display oplossingen uw boodschap laten opvallen dat doet u het beste met displays. Dankzij ons uitgebreid aanbod vindt u altijd een oplossing op maat. Ledschermen lcdschermen transparant ledscherm ledscoreborden ledboarding ledkruizen verkeer uitgelicht boardroom markten markten voor alle mogelijke situaties klein of groot hebben wij led en lcddisplay oplossingen. Steden en gemeenten reclame sport verkeer retail industrie openbaar vervoer uitgelicht steden en gemeenten referenties services onze diensten display as a service projectmanagement service en onderhoud software richtlijnen opmaak financiering vergunningen uitgelicht cms .