Menu Sluiten

Tarieven Reclame Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven reclame openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Reclame Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven reclame openbaar vervoer

telefoon email infoterdoest.nl home over ons over ter doest mvo touringcar touringcar dagtochten touringcar schoolreisjes enquete taxi verkeersschool downloaden contact zoek menu taxi particulier vervoer u kunt bij ons een taxi bestellen of reserveren. Een comfortabele taxi staat dan op de afgesproken tijd voor uw deur. Voor een goede planning helpt het als u ruim van tevoren bestelt. Bestel nu direct uw taxi op telefoonnummer rolstoelvervoer en ziekenvervoer ter doest taxi verzorgt ook het zogenaamde zittend ziekenvervoer . Bedoeld voor mensen die vervoer benodigd hebben vanuit huis naar een behandelingslocatie ziekenhuis arts revalidatie etc tarieven reclame openbaar vervoer brengt meer op En niet zelf kunnen mogen rijden en voor wie openbaar vervoer geen optie is. vervoersbewijs online reserveren reserveren individueel vervoersbewijs naar diverse evenementen in de regio. Ben je o.

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home programma events caf info schoolvoorstellingen top menu nieuws nieuwsbrief archief menukaart contact social menu icons button menu koop tickets social menu nieuws nieuwsbrief archief menukaart contact social menu icons hoofdnavigatie home programma events caf info button menu koop tickets io tickets aanvang vertoningen weekprogramma filmbonnen schoolvoorstellingen bereikbaarheid plan een kleine historiek tickets standaardtarief euro reductietarief euro reductietarief geldig voor kinderen en jongeren tot jaar studenten tot jaar op vertoon van een geldige studentenkaart plussers werkzoekenden op vertoon van een geldige controlekaart personen met een handicap groepen vanaf personen houders van eeneuropean youth card houders van eenlerarenkaart uitzonderinge.

Kennisbank over Tarieven reclame openbaar vervoer

home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact nl en fr eunomia ondernemingsloket ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder home over eunomia tarieven kantoren aanvraag formaliteiten online contact ik ben starter ik ben ondernemer ik ben boekhouder nace codes zoeken verwerking en conservering van vlees exclusief vlees van gevogelte slachten van dieren productie van vers vlees als hele dieren of in delen productie van ruwe huiden en vellen afkomstig uit slachthuizen smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor consumptie verwerking van slachtafvallen en krengen productie van vleesmeel en poeder en van beendermeel De kosten van tarieven reclame openbaar vervoer bewerking van natuurlijke darmen productie v.

.