Menu Sluiten

Leveranciers Multiplex Hout

Dataprint te Dilbeek is uw expert in digitaal printwerk en fotokopie?n in kleur of zwart/wit.

Wat doet dataprint?

Het dienstenpakket is onderverdeeld in: opmaak – printen, scannen en drukken, en het afwerken en verzenden.

  • Opmaak: opmaak van documenten zoals brochures, affiches, catalogen, bedrijfsdrukwerk maar ook het maken van presentaties, bewerken van foto’s en ontwerpen van eenvoudige en mooi ogende websites
  • Printen en drukken: wij printen en scannen op alle formaten en alle soorten materialen en in functie van de oplage kunnen wij onze klanten steeds de beste oplossing voorstellen : digitaal printen of digitaal drukken. Ook kan bij Dataprint alle printwerk gepersonaliseerd worden.
  • Afwerken en verzenden: inbinden van boeken met koudlijm al dan niet met doorlopende rug, inbinden met ringen, boekjes geplooid en geniet, gelijmde notablocs of doorschrijfsets, plasticeren van document in alle formaten,… Met de nieuwe frees- en snijtafels zijn de afwerkingsmogelijkheden nog toegenomen en kan dataprint zorgen voor het maken van verpakkingen, displays, enz…. En alles kan, indien gewenst, bij de klant geleverd worden.

Wie kan bij dataprint terecht?

Zowel firma’s als particulieren kunnen gebruik maken van haar diensten. zeer Belangrijk: alles wordt gemaakt op maat van de klant.

Ons gamma van diensten in detail:

00258870025887

More info

tags: Banners – Panelen – Soorten Banners – Banners Op Maat – Werfdoekbanners – 

Wenst u meer info over leveranciers multiplex hout kijk dan vlug op https://www.dataprint.be/ | Leveranciers Multiplex Hout

Promotie Materiaal | Printing | Reclame | Design | Displays | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers multiplex hout

nl fr eng gm trading cvba hout onze passie sinds diverse producten kies uit verschillende soorten multiplex of veneer contacteer ons neem contact op voor al uw vragen offertes of bestellingen ons bedrijf gampm trading is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de houtsector. Het werk van verschillende generaties heeft dit bedrijf gevormd. De kennis die in al die jaren is opgebouwd vormt de basis van ons bedrijf en zorgt ervoor dat we steeds een goede kwaliteit kunnen garanderen. Als familiebedrijf kunnen we ons flexibel opstellen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen. De hoofdactiviteit van gampm trading is import en export van multiplex en fineerhout. Daarnaast hebben wij ook de faciliteiten om goederen te lossen en laden voor derden leveranciers multiplex hout raming aanvragen Gampm trading streeft naar de aankoop van hout uit verantwoord bosbeheer en werkt met officile certificeringsinstanties zoals fsc pefc komo. Onze producten ceiba multiplex ceiba buigmultiplex okoum multiplex populieren multiplex betonmultiplex o.

fineer is ons vak fineer is ons vak fineer is ons vak merken referenties fineer kernplaten amp afwerking contact klantenzone menu merken referenties fineer kernplaten amp afwerking contact klantenzone merken referenties kernplaten amp afwerking contact klantenzone menu merken referenties kernplaten amp afwerking contact klantenzone nl fr en over ons wie zijn wij finaspan maakt deel uit van de groep marien die op het einde van de de eeuw werd opgericht. Vijf generaties later wordt de groep nog steeds beheerd door de familie marien. Finaspan is een belgisch bedrijf en eacuteeacuten van de grootste producenten van fineerplaten met een jaarlijkse productie van meer dan . Platen. De productie wordt voornamelijk geeumlxporteerd naar europese landen zoals het verenigd koninkrijk frankrijk nederland en scandinavieuml. De laatste jaren heeft fineer een hele evolutie gekend van een basisproduct dat voor allerlei toepassingen gebruikt werd is houtfineer vandaag geeumlvolueerd naar een .

Kennisbank over Leveranciers multiplex hout

search about fetim strategy product expertise working at business location contact us over fetim geschiedenis product expertise raamdecoratie wanddecoratie opbergen vloeren sanitair technisch sanitair bouwproducten strategie werken bij vacatures bedrijfslocaties contact nl en fr de pt es geschiedenis begonnen met het importeren van hardhout en multiplex in inmiddels uitgegroeid tot een multinationale groothandel gespecialiseerd in producten voor woningverbetering. Op oktober begonnen als fijnhouthandel haarlem legt oprichter f.g.j Een extra woordje over leveranciers multiplex hout Beerkens zich toe op de import van hardhout. Dankzij het exclusieve importrecht van cawitttriplex waarmee destijds alle fokker vliegtuigen werden gebouwd weet het bedrijf in de beginjaren al snel te groeien. Begin jaren zeventig richt het bedrijf zich op de doehetzelf markt die dan sterk in opkomst is. Het bedrijf weet snel in te spelen op nieuwe tren.