Menu Sluiten

Mogelijkheden Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over mogelijkheden reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Mogelijkheden Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mogelijkheden reclame op tram

ondernemersstraat lier belgi contactpppapsgroup.be home diensten banners zelfklevers reclamepanelen wand decoratie displays reclame kleding en relatiegeschenken pos referenties vacatures contact offerte referenties alles banners displays pos reclame kleding en relatiegeschenken reclamepanelen wand decoratie zelfklevers corona signalisatie allerhande veiligheid signalisatie producten die uw klanten of personeel wegwijs maken binnen uw zaak of filiaal. Vloerstickers pictogrammen spandoeken infopanelen en borden mogelijkheden reclame op tram bedrijf Gepersonaliseerde mondmaskers car wrapping referentie laat uzelf opvallen in het straatbeeld. Voeg kleur toe aan de grijze wegen met een gedeeltelijke of volledige wrap van.

skip to main content menu main navigation nieuws ons aanbod ons aanbod tv radio digitaal pers out of home crossmedia golden standard voor experts voor experts intekenaars methodologie reglementen technische commissies strategische comits software leveranciers over cim jaar cim wat doet het cim onze organisatie intekenen werken bij het cim contact english fr nl bezoek zoeken english fr nl out of home zowat overal in belgi kom je grote en kleine reclamepanelen tegen aan bus en tramhaltes tegen een gevel langs weg en spoor of op de luchthaven. Heb je al gezien dat er naast de vaste panelen nu ook rollende panelen bestaan en digitale panelen met bewegende reclame adverteerders maken graag gebruik van al die mogelijkheden het nut van mogelijkheden reclame op tram Maar wie ziet echt al deze buitenreclame dat is precies wat de cim out of home studie meet hoeveel mensen bekijken een reclamepaneel en wat is hun profiel . Verplaatsingen alles begint met inzicht in het verplaatsingsgedrag van de belgen van jaar en ouder in een gemiddelde week. Op basis van verplaatsingsdagboeken van.

Data over Mogelijkheden reclame op tram

skip to main content frnl zoeken contacteer ons in belgi contacteer ons in luxemburg login meer weten over ons wie zijn wij missie amp visie van jcdecaux belux onze verbintenissen duurzame ontwikkeling uw partner steden luchthavens metro bus amp tram treinstations winkelcentra shopping malls en retail particulieren en verhuurders onze partneroplossingen diensten voor het publiek publieke deelfietsen outdoor communicatie en digitale reclame connectiviteit en nieuwe touchpoints adverteren in belgi onze media the best stages in the city redenen waarom ooh topprestaties levert de doeltreffendheid van digital ooh keyfacts over het eindejaar periode bij uitstek om ooh te kiezen voor uw campagnes bereikmetingen posttest de impact van de campagnes postbuy digital carrefour mediaop.