Menu Sluiten

Kust Reclame

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over kust reclame kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kust Reclame

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kust reclame

betaalbare radioreclame lokale radioreclame is in vergelijking met magazines nog steeds betaalbaar amp effectief. Je bereikt de westkust met jouw boodschap. Niet keer maar verschillende keren per dag. Vraag een gratis offerte jaar radioreclame deze bedrijven gingen je al voor jouw boodschap voor de westkust radio beach biedt regionale reclamemogelijkheden aan verrassend voordelige tarieven. Radioreclame kan voor vele doeleinden worden ingeschakeld en is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen kust reclame firma goede redenen om te adverteren op radio beach vergroot je naamsbekendheid met audioreclame kan je als adverteerder snel verkoopsresultaten behalen naamsbekendheid creren en je merkimago opbouwen. het is kostenefficint met audioreclame bereik je mensen niet alleen massaal het is ook betaalbaar. Met een beperkt media en productiebudget kan je radio inschakele.

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden De verkoopsom van kust reclame Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie weer maar dat is een goed begin. Het belangrijkste om te onthouden is dat reclame is.

Feiten over Kust reclame

spring naar de inhoud aspekt mobiel verhuur van publiciteitsvoertuigen voor evenementen home over ons mobiele reclame realisaties contact home over ons mobiele reclame realisaties contact realisaties facebook hier vindt u een greep uit onze realisaties gedurende de laatste jaren. We werkten voor grote en kleine reclamebureau s evenementen kantoren en publiciteitskantoren. Bent u op zoek naar een opvallend voertuig voor reclame en publiciteit voor evenementen kustanimatie optocht mobiel kantoor aarzel dan niet om een offerte aan te vragen. Schransstraat b boechout btw be .. Tel .. Emailinfoaspekt.be contact alle rechten voorbehouden aspekt mobiel bvba info aspekt .be .