Menu Sluiten

Adverteren In Regio

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren in regio kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren In Regio

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren in regio

home reclameregie adverteren advertising ledvertising webvertising crossmedia commercialiseren online media ledschermen printmedia gratis communicatie ontwerpstudio grafische vormgeving logohuisstijl reclameontwerp drukwerk zakelijk drukwerk horeca drukwerk promotiedrukwerk online webdesign webservice outdoor verkoop buitenreclame presentatiesystemen belettering verhuur verhuur ledschermen verhuur reclameaanhangwagens verhuur etalageruimte verhuur hekwerk voor spandoek over ons publistep routebeschrijving vacature uw budgetplan contacteer ons crossmedia reclameregie crossmedia is reclame met een direct resultaat. Combineer op de meest efficinte manier ons complete aanbod. Outdoor ledschermen onlinemedia magazines en drukwerk worden op een passende manier ingezet om zo een optimale en doeltreffende communicatie te bekomen. Dankzij onze kennis en onze neus voor kansen en mogelijkheden biedt publistep u crossme.

de barbaren bel ons contact menu close tuinwijklaan gent hellodebarbaren.be volg ons op social media ig fb in be home hier begint alles adverteren in regio zijn zeer gewild Cases eens zien wat we in huis hebben services hier zijn we goed in. About kennismakingsrondje contact de snelste weg naar een afspraak. Volg ons op social media ig fb in be nl en zone privacy policy . Inleiding wij van de barbaren bv wij ons onze de barbaren doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze website debarbaren.be voor u volledig veilig te gebruiken is. We begrijpen dat u wilt dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt zowel priv als veilig worden bewaard De verscheidenheid van adverteren in regio Dit privacybeleid legt uit hoe we de persoonlijke informatie die .

Het laatste nieuws over Adverteren in regio

spotshop myvar nieuwsbrief gratis downloads nl nl fr toggle navigation nl nl fr spotshop myvar home adverteren gratis downloads adverteren adverteren op aanbod wil je adverteren via radio tv display of zoek je een creative partnership bekijk ons aanbod jouw doelgroepen match je campagne met onze brede en kwalitatieve luisteraars en kijkers. Bepaal je doelgroep onze sterke merken wil je graag adverteren via een van onze vrtmerken ontdek onze merken regionaal adverteren wil je graag gericht targeten in een of twee provincies via radio adverteer op regio onze merken blog contact copyright var adverteren bij de merken van vrt var is de mediaregie van vrt. Wie adverteert bij de vrt bereikt meer dan van de vlamingen via radio tv en online. Je kan ook regionaal adverteren via radio . Meer weten klik op de knop contacteer ons. Waarom adverteren bij var van de vlamingen luistert wekelijks naar de radio marktaandeel op en bij sterke research meten is weten meten van reclameimpact op radio.