Menu Sluiten

Mogelijkheden Reclame Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over mogelijkheden reclame op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Mogelijkheden Reclame Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Mogelijkheden reclame op bus

menu home over ons producten diensten ontwerpen van reclame productie en plaatsing onderhoud en reparatie administratief advies projecten blog contact onze diensten ontwerp plaatsing en onderhoud van neon relifletters lichtkasten paalconstructies totemzuilen spandoeken banners lichtkranten tijd en temperatuurdisplays ledtoepassingen u bevindt zich hier home ontwerpen van reclame times producten neon verlichting led lichtreclame lichtkasten reclamezuilen reclamepanelen apothekerskruis in led of neonverlichting relifletters gevelletters reclame paalconstructies spandoeken banners lichtkranten tijds en temperatuurdisplays luifels buitenreclame verlichte brievenbussen digitale grootformaatprints kunst neon verlic.

je lijkt je te bevinden in . Ga naar uw scaniamarktsite voor meer informatie. Blijf op de belgische siteblijf op de belgische site belgi select close sales region production unit more webshop loopbaan werken bij scania welkom in de familie voor scania zijn onze mensen ons meest waardevolle bedrijfsmiddel.in een dynamische omgeving draagt u met uw kennis en unieke achtergrond bij aan de diversiteit die onderdeel is van ons succes mogelijkheden reclame op bus leverancier Bij scania zijn allerlei functies mogelijk van algemeen deskundigen tot specialisten en managers. Als u gemotiveerd bent en bereid om verantwoordelijkheid te nemen krijgt u bij ons de mogelijkheden.ltbrnlt pn typescaniacoreapp components content content text .

Inlichtingen over Mogelijkheden reclame op bus

times home autobelettering lichtreclame reclameborden relifletters zuilen luifels diversen kleefwerk spandoeken banners brievenbussen werfpanelen digitale prints specials contact diversen kleefwerk spandoeken banners brievenbussen werfpanelen digitale prints specials contact lepelhoekstraat sintniklaas emailprotected contacteer ons spandoeken spandoeken in pvcbache spandoeken zijn altijd strak gespannen wat ten goede komt aan de leesbaarheid. De klassieke spandoek bestaat uit een pvcbache die gebruikt wordt voor het maken van afdekzeilen voor vrachtwagens. Wij gebruiken voor onze spandoeken hetzelfde materiaal. De bache wordt op maat gesneden en op de vier zijden een stuk omgeplooid dat gelast wordt wat de de spandoek extra stevigheid geeft Ons voorstel over mogelijkheden reclame op bus Voor de bevestiging worden er inox ringen op een gevraagde afstand voorzien. Digitaal geprinte spandoeken onbeperkte mogelijkheden qua belettering teksten kleuren of foto s krijg je met digitaal geprinte spandoeken u voorziet een digitaal gegeven en w.