Menu Sluiten

Reclamecampagne Op Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclamecampagne op bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclamecampagne Op Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclamecampagne op bus

home over ons service portfolio nieuws faq contact menu home over ons over creatief nv brochure lid van febelgra lid van feweb verklarende woordenlijst service marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia portfolio nieuws faq contact grafisch ontwerp van de kleinste advertentie in een lokale huisaanhuis krant tot de meest uitgebreide wereldwijde reclamecampagne succes staat of valt met de manier waarop het bedrijf en het product worden gepresenteerd. Reclamebureau creatief zorgt dat uw bedrijf en product op de beste manier worden voorgesteld. Van een subtiele opfrissing van de lookandfeel van uw huisstijl tot een complete makeover van het logo en alle publiciteitsdragers reclamecampagne op bus passend voor uw onderneming Bovendien zorgen wij ervoor dat de huisstijl in alle communicatiemiddelen wordt door getrokken website en ecommerce uiteraard inbegrepen. Contacteer ons nu terug gedaan voor t zoetsuikerhuisje logo huisstijl website agence sissau logo huisstijl brochures bemarmi huisstijl brochure direct mailing dl chemicals verpakkingen ed.

home over abs actueel lid worden pers informatie de drietand contact actueel home over abs wie zijn wij geschiedenis absgroep bestuursorgaan algemene vergadering ipr adviserende leden sectoren commissies personeel actueel lid worden pers informatie persberichten dossier landbouwinfo woord van de voorzitter de drietand contact abs over campagne tegen melk dit is een stap te ver de reclamecampagne tegen melk die momenteel loopt op trams en bussen van de lijn is voor vele hardwerkende boeren en zeker voor onze melkboeren een slag in het gezicht. En een harde slag bij het algemeen boerensyndicaat abs staat de telefoon sedert gisteren roodgloeiend De toekomst over reclamecampagne op bus Woedende boeren begrijpen niet dat hun kwaliteitsvol product afgeschilderd wordt als dodelijk. Het abs vindt deze campagne overduidelijk een stap te ver van de veganistische lobby. De woede zit hoog heel hoog. Een melkboer drukte zijn gevoel als volgt uit ik waarschuw de lijn want hun bussen en trams zouden wel eens een tractor kunnen tegengekomen zoals in.

Gegevens over Reclamecampagne op bus

overslaan en naar de inhoud gaan gebruikersmenu mijn aankopen inloggen items in uw winkelwagen main navigation home expertises aanbestedingen aankoopbeleid onderhandelen eprocurement eerste hulp bij overheidsopdrachten opleidingen introductie onderhandelen binnen de wetgeving overheidsopdrachten daagse praktische cursus aanbestedingen eprocurement voor openbare aankopers maart opleiding tot publieke aankoper maart eprocurement voor openbare aankopers juni duurzaam aankopen onderhandelen uniform europees aanbestedingsdocument voor openbare aankopers het uniform europees aanbestedingsdocument uea voor ondernemers eprocurement voor ondernemers online trainingen shop meeting rooms introductie room coco chanel room mary poppins room marilyn monroe room audrey hepburn private tuin te huur tarieven catering ligging reserveren blog contact apexpro schorrelaan bus antwerpen infoapexpro.be be.. Rpr antwe.