Menu Sluiten

Lokaal Reclame Maken

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over lokaal reclame maken kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Lokaal Reclame Maken

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lokaal reclame maken

toggle navigation home mobiel adverteren gratis voertuig led referenties nieuws job contact vacature homepage vacature commercieel talent met een sociaal hart gezocht heb jij een commercile instelling analytische vaardigheden en overtuigingskracht maar wil jij naast commercieel bezig zijn ook graag een steentje bijdragen aan diverse goede doelen dan zijn wij op zoek naar jou special ad is gespecialiseerd in het aanbieden van een gratis voertuig aan nonprofit organisaties. Die voertuigen bekostigen wij met advertenties op deze voertuigen. De organisaties hebben zo gratis vervoer en onze klanten hebben een prachtig en veelgebruikt mobiel lokaal reclamemiddel. Winwin dus aan jou de taak om adverteerders lokale handelaars en kmo s te motiveren om hieraan mee te doen lokaal reclame maken voor bedrijven op maat Meer dan tevreden klanten gesponsorde voertuigen en goede doelen maken r.

home bio fruitsappen overige producten nieuws fotorsquos contact bist nijlen tel gsm infodedriewilgen.be biologische fruitsappen de drie wilgen de drie wilgen ontstond in de jaren . We hebben een jarenlange traditie en een grote passie voor ons werk en liefde voor onze producten. We zijn gespecialiseerd in de productie en distributie van biologische sappen en andere ecologische dranken. Daarnaast produceren en verkopen we ook appelpuree en krieken op sap en een aantal siropen zoals appelstroop en appelperenstroop heb je interesse in lokaal reclame maken Ook siroop om drank aan te lengen zit in ons assortiment met als grootste succesproduct onze heerlijke vlierbloesemsiroop. We leveren en verkopen aan horecazaken en drankenhandels natuurvoedingswinkels en evenementen in heel belgieuml en in beperktere mate ook in nederland. Ons magaz.

Sterke info over Lokaal reclame maken

home webdesign grafisch ontwerp drukwerk fotografie contact bord supporterslokaal thierry neuville reningelst cafeacute sintjoris in reningelst is vanaf nu een supporterslokaal voor rallypiloot thierry neuville. Daviddesign.be ontwierp en produceerde dit alu bord cm breed dat aan de gevel van het cafeacute werd opgehangen. Ook interesse in een reclame bord contacteer ons vrijblijvend daviddavidderdaele.be of bellestraat vlamertinge ieper terug naar overzicht drukwerk feestfolder eindejaar slagerij… Bord supporterslokaal thierry neuville… Affiches eetfestijn jelle vermeire… Visitekaartjes garage acd handzame belettering horta igodt vlamertinge magneetsticker mm works sint lievens… Belettering auto blicious lo.